Dijous, 20 de juny de 2024
És notícia

Tarragona acollirà la preestrena del documental “La vida con Williams”

Avatar photo

És un projecte que pretén visibilitzar la síndrome Williams-Beuren a través de l’experiència de la tarragonina Ana Megia

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha rebut a Emanuel Munteanu, director del documental La vida con Williams, un projecte fet a Tarragona i que pretén visibilitzarla síndrome Williams-Beuren a través de l’experiència de l’Ana Megia. “És una història de superació personal. Vaig conèixer a l’Ana el 2012 i vaig tenir clar que volia fer un projecte audiovisual. Vaig començar el 2017 i el 22 de juliol passat la vaig acabar”, explica Emanuel Munteanu. De fet, l’alcalde Ricomà ha assegurat que l’Ajuntament de Tarragona buscarà una data per fer la preestrena de la pel·lícula a principis de l’any vinent.

Cal recordar que el Consell Plenari va aprovar el 22 de febrer passat una declaració Institucional per al reconeixementde la situació de les persones afectades per la síndrome de Williams-Beuren. Es tracta d’una malaltia genètica provocada per la pèrdua de material genètic en el cromosoma 7 i es caracteritza per presentar uns trets facials típics, discapacitat intel·lectual lleu o moderada, nivells de calci en sang elevats, estrenyiment de l’artèria principal immediatament en sortir del cor, entre d’altres.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Eva M. Serramià: “El desgovern”

Notícia següent

L’Arboç vol tornar a veure castells de gamma extra a la Diada de la Festa Major

Notícies relacionades