El tall de trànsit al Vial de Bryant no es farà efectiu fins dijous

Les condicions climatològiques dels darrers dies han produït un petit retard en la col·locació del tram 9 de la Passarel·la Port-Ciutat. A causa de les baixes temperatures, la pintura dels subtrams metàl·lics encara no està eixuta i no es poden traslladar a Tarragona.

Així doncs, el tall al trànsit rodat del Vial William J. Bryant ha patit algunes modificacions i no es farà efectiu fins dijous 14 de desembre a les 9h i durant cinc dies, fins dimarts 19 de desembre a les 7h. Està prevista l’obertura al tràfic el mateix dimarts a les 8h.

Redacció

La Ciutat és un diari de proximitat que cobreix tota l'actualitat local de les poblacions de Barcelona, Tarragona, Lleida, Terres de l'Ebre, Baix Gaià, Baix Penedès i Reus.

Missatges recents

Xavi Sánchez, Subcampió de la Copa Since 90 de tenis

Xavi Sánchez, jugador de l’Escola de Competició de Tennis del Golf Costa Daurada, s’ha proclamat Subcampió en categoria Aleví Masculina…

10 hores fa

Tarragona allibera les darreres tortugues careta nascudes al niu de la Savinosa

Ja són al mar les 24 darreres tortugues careta que van néixer el passat agost al niu de la Savinosa…

10 hores fa

Novetats al Festival Roca Foradada de Torredembarra

Torna una nova edició del Festival Roca Foradada, una de les cites culturals imprescindibles de l’estiu de Torredembarra. El cicle de…

10 hores fa

Concòrdia valora positivament els resultats de l’enquesta d’opinió política

Concòrdia i Andorra Endavant (AE) han estat les primeres formacions que aquest dimarts han reaccionat als resultats de l'enquesta política…

11 hores fa

El Govern reforça el SAD amb cinc noves contractacions

El Govern ha anunciat aquest dimarts que es contractaran cinc treballadors nous pel Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) per donar resposta…

11 hores fa

Els andorrans suspenen la gestió del Govern aquest 2025

El Govern suspèn amb una nota del 4,7 sobre 10 la gestió que està portant a terme aquest 2025. Així…

11 hores fa

Esta web utiliza cookies.