Dimecres, 29 de maig de 2024
És notícia

S’obre la nova passera del barranc del Regueral de Cambrils

Avatar photo

El pas que va entrar en servei ahir a la tarda uneix els carrers Monestir de Scala Dei i Cristòfor Colom, donant continuïtat a la trama urbana

La nova passera del barranc del Regueral de Cambrils per vehicles i vianants ja ha entrat en funcionament. El pas, amb una calçada de 9 metres d’amplada i unes voreres de 2,2 metres, uneix els carrers Monestir de Scala Dei i Cristòfor Colom, donant continuïtat a la trama urbana.

La barrera que suposava aquest barranc canalitzat obligava al veïnat a anar a passar pel carrer Monestir de Poblet, carregant aquesta via de vehicles i vianants. L’actuació respon a una demanda del veïnat per millorar la mobilitat i escurçar la distància entre aquest barri i el centre del municipi.

Les obres es van iniciar el passat 20 de setembre i han consistit en el tall i demolició dels trams de mur i solera de formigó de la zona on s’havia de situar la passera; la construcció d’una base de fons d’obra, la col·locació de 14 calaixos de formigó prefabricat de 2 metres d’alçada per 8 metres d’amplada, els acabats amb panot a les voreres, l’asfaltat de la calçada i la instal·lació d’una barana metàl·lica. Els treballs es van adjudicar a l’empresa REGIMOVI SL per un import de 106.358,64 euros (IVA inclòs).

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Ajuntament d’Almacelles endega l’arranjament i millora de la plaça dels Aubacs

Notícia següent

Dos joves es fan passar per sordmuts per aconseguir diners per una falsa associació

Notícies relacionades