Dilluns, 15 de juliol de 2024
És notícia

S’estrena el nou enllumenat de la Font d’Atena d’Almacelles promovent l’estalvi energètic

Avatar photo

L'actuació ha consistit en la substitució de totes les antigues lluminàries per unes de sistema led

Dijous al vespre va tenir lloc l’estrena del nou enllumenat de la Font d’Atena d’Almacelles, que presideix la Rambla de la Il·lustració de la vila. Aquesta actuació ha consistit en la substitució de totes les antigues lluminàries per unes de sistema led que, a més d’un considerable estalvi energètic, permetrà fer diferents jocs cromàtics de l’aigua i de l’estàtua d’Atena situada en un dels punts de la font monumental.

Aquesta actuació és una més de les que es porten duent a terme d’uns mesos ençà i que consistiran en la substitució progressiva de l’enllumenat convencional per un de led que permeti una major vida útil dels fanals i un estalvi energètic considerable. De fet, aquesta mena de canvis ja es van produir l’any passat amb la font monumental de la Rambla, o la instal·lació de nou en nou de fanals al carrer d’Hipòdam de Milet i al del Batlle Simó.

La propera actuació prevista és la de la substitució de tot l’enllumenat de la urbanització dels Aubacs, un total de 45 fanals, i per més endavant hi ha previst realitzar una Auditoria energètica de l’enllumenat exterior del municipi, que permetrà conèixer les necessitats i les prioritats a l’hora de substituir el tipus d’enllumenat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

6 − 2 =

Notícia anterior

Arriba la XXI edició de la Trobada d’Entitats de Bonsai de Catalunya a Reus

Notícia següent

Jornada sobre la sostenibilitat i la innovació en el món de la construcció a Girona

Notícies relacionades