Dissabte, 25 de maig de 2024
És notícia

Sanromà considera l’estació intermodal com una prioritat dins l’acord bilateral

Avatar photo

El president de la Cambra de Reus ha destacat la competència que suposa l'aeroport de Girona, que s'està posicionant com a quarta pista del Prat

El president de la Cambra de Reus, Isaac Sanromà, ha celebrat l’acord bilateral per l’impuls ferroviari entre l’Ajuntament de Reus i l’Ajuntament de Tarragona. Durant la tradicional ‘ruta de periodistes’, en el marc de la Ganxet PintxoSanromà ha assegurat que en tot el que fa referència a les infraestructures ferroviàries, la Cambra de Reus sempre ha estat partidària i ha reivindicat aquest treball conjunt. Tot i això, el president de l’ens reusenc també ha reconegut que s’haurien de prioritzar els punts més urgents que recull aquest acord bilateral, entre els quals ha destacat l’estació intermodal.

Sanromà ha defensat que l’estació intermodal d’Alta Velocitat de l’aeroport de Reus “és essencial” i “no pot esperar”. Segons el president, s’haurien de diferenciar els punts de l’acord, ja que mentre alguns encara no s’han estudiat, d’altres ja estan, fins i tot, projectats, com és el cas de l’estació intermodal, tot i que es va deixar paralitzada. A més, Sanromà a fet referència a la forta competència de l’aeroport de Girona que s’està posicionant com a quarta pista de l’aeroport del Prat. “Espero que entre els 9 punts de l’acord, el de l’estació intermodal estigui en negreta”, ha sentenciat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La Diputació de Lleida retrocedeix càrrecs pel cobrament duplicat d’impostos

Notícia següent

Els Mossos enxampen dos cops a un conductor sense carnet

Notícies relacionades