Dimarts, 28 de maig de 2024
És notícia

Reus, reconegut amb el distintiu «Ciutats i Viles amb Caràcter»

Avatar photo

L'emblema ha estat atorgat per l'Agència Catalana de Turisme

Reus ha rebut el distintiu “Ciutats i Viles amb Caràcter” que impulsa l’Agència Catalana de Turisme, adreçat a ciutats mitjanes que tenen una forta personalitat, marcada pel seu caràcter històrico-cultural, enogastronòmic o artístico-creatiu. El programa de l’agència agrupa els municipis per facilitar el seu posicionament i la seva promoció com a destinacions turístiques a nivell nacional i internacional, i té com a objectius preservar i promoure el patrimoni històric, arquitectònic, tradicional i paisatgístic; i promoure el turisme, com a eina de desenvolupament, diversificació econòmica i garantia de futur per als pobles i les ciutats.

Montserrat Caelles, regidora de Projecció de Ciutat, afirma que “el reconeixement contribueix a la política de projecció de ciutat que impulsem des del Govern de Reus, i ens ofereix una plataforma molt potent per reforçar la visibilitat i la comercialització de l’oferta turística, comercial i cultural de Reus, i de la ciutat en el seu conjunt, que definim com una ciutat mediterrània, viva, dinàmica, moderna i en moviment constant; una ciutat on gaudir de la cultura, l’oci i el comerç”.

Tenir el reconeixement permetrà a Reus guanyar amb visibilitat a través dels canals de comunicació de l’Agència de Turisme de Catalunya; accedir a plataformes de promoció i comercialització específiques; i accedir a informació especialitzada del mercat, entre altres avantatges.

L’Agència Catalana de Turisme ha aprovat concedir el distintiu, després de l’adhesió de Reus a la Marca Ciutats i Viles amb Caràcter, promoguda per l’Agència de Promoció de Ciutat «Reus Promoció» i acordada pel plenari de l’Ajuntament el passat 15 de setembre. En la mateixa reunió, també s’ha concedit el distintiu a les ciutats de Girona, Lleida, Tarragona, Terrassa, Tortosa, Vic i Vilafranca del Penedès.

El reconeixement de Reus ha tingut en compte el seu caràcter històrico-cultural i enogastronòmic, resumit en tres eixos: “Reus, ciutat natal de Gaudí, escenari modernista i centre històric”; “Reus, en constant moviment cultural (Capital de la Cultura catalana 2017)”; i “Reus, bressol del vermut i seu DOP Siurana”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Salou inicia un taller adreçat al comerç local, “Preparem la campanya de Nadal”

Notícia següent

El Club Esportiu MyJu Cunit aconsegueix 7 medalles a Ciudad Real

Notícies relacionades