fbpx
Diumenge, 3 de març de 2024
És notícia

Reus fa possible que 357 nens i nenes gaudeixin de l’estiu a través dels seus programes

Avatar photo

Es dóna prioritat als infants amb famílies en situació de vulnerabilitat

Aquest divendres 17 d’agost han finalitzat les activitats del programa «Conviu l’estiu», organitzat per la Regidoria de Benestar Social, de les quals han gaudit 256 infants de famílies en situació de vulnerabilitat social durant els mesos de juliol i agost. El programa se suma a les facilitats d’accés que aquesta Regidoria ha donat a 101 infants per disposar de places dels Casals d’Estiu dins el programa “Regala’t l’Estiu” de la Regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística.

A través del programa «Conviu l’estiu», del 3 de juliol al 17 d’agost, de dilluns a divendres de 9 a 13 h, s’han ofert 150 places setmanals durant el mes de juliol i 70 durant l’agost adreçades als infants de Reus d’edats entre els 3 i els 12 anys. La Regidoria de Benestar Social ha organitzat aquest programa a diversos punts de la ciutat en els quals no s’organitzaven altres activitats estiuenques, de manera que es complementés l’oferta de ciutat.

Les diverses propostes lúdiques que es realitzen són, entre altres, activitats aquàtiques a les piscines municipals i del Club Natació Reus Ploms, activitats de circ al Giny, el Centre de les Arts Gestuals i del Circ de Reus, i activitats hípiques a les quadres Mas Tallapedra. Unes activitats lúdiques i aquàtiques que enguany giren al voltant de la música, en sintonia amb Reus ciutat de la Música 2018.

Per accedir a aquestes activitats socioeducatives que es fan durant l’estiu a l’Escola Mowgli, l’Escola Rosa Sensat i el Centre Cívic Migjorn tenen prioritat els infants amb famílies en situació de vulnerabilitat social.

La regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, ha fet un balanç positiu del desenvolupament d’aquesta edició del programa, i ha subratllat que “dóna l’oportunitat a tots els infants de la ciutat de poder gaudir d’activitats lúdiques durant l’estiu”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Les visites guiades “Històries Amagades de Tarragona” tornen per segon any

Notícia següent

Enxampat un conductor a Reus que triplicava la taxa d’alcoholèmia

Notícies relacionades