Diumenge, 16 de juny de 2024
És notícia

Retencions a Altafulla aquest migdia de Dilluns de Pasqua amb motiu de l’operació tornada

Avatar photo

S'han registrat 6 quilòmetres de retencions en aquest municipi del Tarragonès

Aquest migdia de Dilluns de Pasqua s’han generat un seguit de retencions amb motiu de l’operació tornada de Setmana Santa. Segons dades del Servei Català de Trànsit (SCT), hi ha 6 quilòmetres de retencions a Altafulla, al Tarragonès.

El Servei Català de Trànsit, ha informat de la presència de 6 quilòmetres de retencions a Altafulla aquest migdia 17 d’abril. A banda, també l’N-340 de tornada de la Costa Daurada registra fins a 6 quilòmetres de cua a Coma-ruga, al Baix Penedès.

Avui, l’AP-7, la C-16 i l’N-340 concentren les principals retencions en l’operació tornada de Setmana Santa. Segons dades del SCT, a les 13 hores destaquen els 18 quilòmetres de congestió a l’AP-7 sud, a Vilafranca del Penedès, o els 9 quilòmetres d’aturades a l’AP-7 nord, a Fogars de la Selva. Tanmateix, hi ha 8 quilòmetres de circulació lenta a la C-16 a la Nou de Berguedà i 1 quilòmetre més a Cercs. A més, fins a les 13 hores, ja han tornat 386.500 vehicles (62,3% dels 620.000 previstos) a l’àrea metropolitana de Barcelona.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

80.000 turistes per Setmana Santa a Lleida

Notícia següent

Els lleidatans i lleidatanes surten a menjar-se la mona del Dilluns de Pasqua a l’aire lliure

Notícies relacionades