Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

Portes obertes a l’Escola Bressol Municipal “Minyons” de l’Arboç

Avatar photo

Les preinscripcions per al curs 2018/19 seran del 30 d’abril a l’11 de maig

L’Escola Bressol Municipal “Minyons” de l’Arboç organitza el proper dissabte 21 d’abril de les 10:30 fins les 13 h una jornada de portes obertes, per conèixer l’escola i els professionals que hi treballen. Aquest matí de portes obretes està adreçat a tothom, especialment a tots els pares que tinguin fills en edat preescolar, de 0 a 3 anys.

A l’escola bressol, els infants tenen l’oportunitat de jugar i relacionar-se amb altres infants, de gaudir d’espais i materials especialment pensats i organitzats per a facilitar l’activitat i les relacions, de participar en propostes educatives d’ensenyament i aprenentatge, que afavoreixen els seu desenvolupament i les seves capacitats.

La llar d’infants Minyons té la metodologia, les estratègies i procediments necessaris per afavorir les relacions entre les seus protagonistes: infants, mestres i famílies, és oberta i participativa, convida al diàleg i a la familiaritat, per tal que tothom tingui la possibilitat d’implicar-s’hi i expressar-se lliurement, tot vetllant perquè els infants puguin gaudir i interactuar amb l’entorn.

El personal educatiu de l’escola bressol Minyons, mestres i tècniques especialistes en educació infantil, té la formació i experiència necessària per afavorir el desenvolupament harmònic dels nens i les nenes.

Els horaris són de matí o matí i tarda. S’ofereix la possibilitat de menjador i ampliació d’horari: una hora al matí i una al migdia.

Les preinscripcions per al curs 2018-19 seran del 30 d’abril a l’11 de maig. Per concertar hora cal trucar als telèfons 977671755 / 618539927.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Tres nous vermuts s’incorporen a la marca «Vermut de Reus»

Notícia següent

La Diputació ofereix als ens locals formació especialitzada gratuïta

Notícies relacionades