fbpx

L’Ajuntament de Tarragona no autoritzarà el parc aquàtic a la platja Tamarit

La instal·lació de la plataforma havia aixecat molta polèmica

Finalment, l’Ajuntament de Tarragona no autoritzarà el parc aquàtic previst a la platja Tamarit. El conseller de Domini Públic, Xavier Puig, ha explicat que després d’avaluar la proposta presentada, s’ha decidit desestimar-la «per preservar el caràcter de platja natural de Tamarit i el valor paisatgístic de la desembocadura del Gaià. D’altra banda, s’ha tingut en compte que la possible afluència d’usuaris podria comportar problemes de mobilitat a l’entorn, especialment considerant les característiques dels accessos a l’espai».

La possible instal·lació d’aquest parc aquàtic inflable, gestionat pel càmping Tamarit Beach Resort, havia generat molta polèmica. El Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya, després de rebre informes favorables de la capitania marítima i de l’oficina d’avaluació ambiental, havia autoritzat la instal·lació d’aquest espai que havia d’ocupar 1140 m² entre el 15 de juny i el 15 de setembre.

No obstant això, veïns dels barris de Llevant de Tarragona i d’Altafulla van iniciar una campanya per impedir la seva instal·lació a ‘Change.org‘ amb més de 3.000 signatures. Per la seva banda, l’Associació Mediambiental la Sínia va posar en dubte que s’hagués fet un estudi sobre l’impacte mediambiental que pot tenir la plataforma.

Tot i tenir l’autorització de la Generalitat per començar amb l’activitat el passat 15 de juny, de moment el parc aquàtic encara no s’havia instal·lat a l’espera de l’últim permís que havia de donar l’Ajuntament de Tarragona. Finalment, el nou govern encapçalat per Pau Ricomà ha acabat per desestimar la instal·lació d’un parc aquàtic a la platja de Tamarit.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Cremes de gestió de combustible a la Canonja

Notícia següent

Veurem finalment el llaç groc a la façana de l’Ajuntament de Tarragona?

Notícies relacionades