fbpx
Diumenge, 3 de març de 2024
És notícia

Nova oferta de cursos de català a Reus i a Cambrils

Avatar photo

Ja estan obertes les preinscripcions. La matrícula es pot formalitzar a partir del 14 de setembre

Continuen obertes les preinscripcions per Internet als cursos de català de nivell superior (C2, antic nivell D) que organitza el Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL).

Les persones interessades a millorar els seus coneixements i obtenir aquest certificat oficial poden fer la preinscripció per Internet al formulari que trobaran a al web del CNL , on també podran consultar un document que explica què s’hi aprèn i com s’hi treballa. Els cursos, de 90 hores de durada, començaran a finals de setembre i acabaran a l’abril.

En concret, s’ha previst organitzar-ne quatre:
-Curs presencial de 90 h a Reus, divendres de 16 a 20.30 h (29 de setembre-abril), amb 30 minuts de pausa
-Curs presencial de 90 h a Cambrils, dimarts de 17.15 a 21 h (3 d’octubre-abril)
-Cursos en línia (29 de setembre-abril)

En aquests cursos s’hi aprenen recursos per millorar l’expressió oral, estratègies per millorar l’expressió escrita i tècniques per millorar la correcció en els textos orals i escrits. Es treballa per mitjà de tècniques d’aprenentatge entre iguals i amb activitats col·laboratives.

Per formalitzar la vostra inscripció al curs heu d’anar personalment o bé al Servei de Català de Reus (c. de l’Àliga de Reus, 1 – Mas Vilanova) del 14 al 18 de setembre o bé al Servei de Català de Cambrils (av. de l’Horta de Santa Maria, 14, 2a planta – Ateneu Juvenil) del 18 al 22 de setembre. Consulteu els horaris d’inscripció al web. Per inscriure’s al curs de nivell C2 cal presentar un certificat oficial de nivell de suficiència o de nivell C1.

Si no es disposa d’aquesta documentació, caldrà acreditar un nivell de llengua adequat per mitjà d’una prova de col·locació que el CNL administra en el mateix període d’inscripció. Les persones que presentin el document expedit per un institut d’ensenyament secundari d’equiparació al nivell de suficiència hauran de fer també la prova de col·locació a títol informatiu.

Durant aquestes mateixes dates hi haurà oberta la inscripció per als cursos trimestrals d’altres nivells que el CNL organitza de setembre a novembre a la capital del Baix Camp.

En aquests moments ja es pot consultar l’horari de la majoria de cursos al cercador del Consorci per a la Normalització Lingüística. Més informació al web.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Reprenen la recerca de la parella desapareguda a Susqueda

Notícia següent

Es renova la xarxa de clavegueram al barri de la Immaculada de Reus

Notícies relacionades