Dimecres, 29 de maig de 2024
És notícia

Millores d’enjardinament a la rotonda del Tecnoparc

Avatar photo

S’està duent a terme la segona fase de l’enjardinament, que consisteix en l’adequació de terres, el muntatge d’un nou sistema de reg automatitzat, la instal·lació d’un perfil metàl·lic concèntric per separar els espais de graves i arbustives amb el perímetre de gespa més exterior

L’Ajuntament de Reus, a través de la Regidoria de Via Pública, ha iniciat la segona fase de l’enjardinament de la rotonda de l’avinguda de Bellissens, cruïlla amb el carrer de l’Argentina, just davant de l’Edifici Tecnoparc, amb un pressupost de 40.000 euros.

Ara s’està duent a terme la segona fase de l’enjardinament, que consisteix en l’adequació de terres, el muntatge d’un nou sistema de reg automatitzat, la instal·lació d’un perfil metàl·lic concèntric per separar els espais de graves i arbustives amb el perímetre de gespa més exterior. La vegetació que es plantarà són arbustos adaptats al clima mediterrani, amb requeriments hidrícs molt baixos, i gespa d’una varietat de festuca, que també necessita molta aigua.

L’import de la inversió –que inclou la plantació i els posteriors treballs de manteniment i reg durant un any– és de gairebé 40.000 euros i els porta a terme l’empresa URBASER. Està previst que aquests treballs acabin a l’abril.

En una primera fase de l’enjardinament, aquesta rotonda ja va rebre diversos exemplars de palmeres i arbrat procedent de la plaça de Pompeu Fabra, que es van haver de retirar per la construcció de l’aparcament del La Fira Centre Comercial.

Aquesta actuació forma part dels treballs de consolidació, millora i enjardinament de diverses rotondes de la ciutat que va engegar la Regidoria de Via Pública la tardor passada. A més de la rotonda de l’avinguda de Bellissens també s’ha actuat a les cruïlles dels carrers de Ramón J. Sender i d’Higini Anglès; i entre l’avinguda de Marià Fortuny i els carrers de Ventura Gassol i de Dom Bosco.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Detingut un camioner en estat ebri quan intentava accedir contra direcció a l’AP-7

Notícia següent

La plaça Joaquín Bau de Tortosa canviarà de nom

Notícies relacionades