Dimarts, 23 de juliol de 2024
És notícia

Lliurats els diplomes al mèrit cultural a Anna Mula i al mèrit esportiu a Cinto López

Avatar photo

Ambdós a títol pòstum

El Saló de Sessions del Palau municipal ha acollit avui l’acte d’entrega del Diploma al Mèrit Cultural, a títol pòstum, a Anna Maria Mula Vicient, i el Diploma al Mèrit Esportiu, a títol pòstum, a Cinto López Ginesta, guardons atorgats per la corporació municipal.

En el transcurs de l’acte, a més de l’alcalde i la consellera d’Esports, que han pronunciat les glosses, ha intervingut l’espòs d’Anna M. Mula, Josep Martí, que ha recollit el Diploma al Mèrit Cultural i ha expressat l’agraïment per aquest reconeixement en nom de tota la família.

D’altra banda, Maria Rosa Archs, esposa de Cinto López Ginesta, ha recollit el Diploma al Mèrit Esportiu i el seu fill, Carles López, en unes breus paraules ha manifestat la importància d’aquest guardó en la carrera professional del seu pare, a títol pòstum.

L’alcalde, Pau Ricomà, ha destacat la personalitat i bona disposició d’Anna M. Mula, una persona sempre disposada a col·laborar en els àmbits culturals i socials de la ciutat, i de Cinto López ha subratllat la seva entrega total i absoluta al club Gimnàstic i a l’esport; “ambdós destaquen per la seva generositat i per l’empremta que han deixat en les entitats on van participar, sempre serà un orgull tot el que van fer perquè va ser molt positiu”.

Dades biogràfiques

Anna Maria Mula (Tarragona, 1963 – 2018), va ser mestra d’educació infantil i administrativa, però va ser especialment coneguda per la seva dedicació a diverses entitats culturals, esportives i educatives de la ciutat. Així, va ser presidenta del Tarragona Handbol Club i del Club Maginet, membre de la Junta de l’Associació de Veïns Verge del Carme, monitora del Club Vaixell i integrant de la Junta de l’AMPA del Martí Franquès, entre d’altres. També va formar part de les comissions municipals del Carnaval i la Cavalcada de Reis de Tarragona.

Jacinto Cinto López (El Campello, 1940 — Tarragona, 2007) va ser un futbolista i massatgista molt vinculat al Gimnàstic de Tarragona, club en què va desenvolupar els dos rols. Molt implicat en el teixit esportiu de la ciutat, també va practicar el futbol sala i va ser un gran practicant i promotor de l’atletisme de fons, disciplina en la qual va disputar arreu del món 30 maratons i més de 400 mitges maratons.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

13 − 12 =

Notícia anterior

Reunió entre la Paeria i Bankia per analitzar vies de col·laboració

Notícia següent

A judici l’excap dels Mossos al Tarragonès

Notícies relacionades