Divendres, 14 de juny de 2024
És notícia

L’IMET obre un procés per seleccionar més de vuitanta perfils professionals per fer formació

Avatar photo

És el primer cop que s'utilitza un procediment que estableix un acord marc per a les contractacions

L’Institut Municipal d’Educació i Treball, l’IMET, ha publicat les bases per tal de contractar més de vuitanta perfils professionals per fer formació. Per primer cop l’oferta es publica de manera conjunta i establint un acord marc de contractació.

L’objectiu de la iniciativa és seleccionar els formadors i formadores amb qui l’Institut establirà contractes de serveis per impartir cursos de formació i/o accions formatives subvencionades pel Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya (SOC), la Diputació de Barcelona o altres administracions públiques territorials i, eventualment, per projectes propis desenvolupats per l’IMET.

Les especialitats formatives que s’oferten són molt àmplies, i inclouen àmbits com ara el comerç, la cuina i l’hosteleria, , comptabilitat, idiomes, vendes, electrònica, disseny web, nàutica i l’aeronàutica, entre d’altres.

El regidor d’Ocupació, Joan Martorell, explica que es tracta d’una convocatòria pionera al país. El que es pretén és donar agilitat i transparència a l’hora de fer contractacions temporals de formadors experts per tal de treballar per la igualtat d’oportunitats.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Bromley High School celebra un concert al Museu Deu dins de la seva gira catalana

Notícia següent

La festa del 30 d’octubre de Salou acollirà una quarantena d’actes per a tothom

Notícies relacionades