Diumenge, 21 de juliol de 2024
És notícia

L’Hospitalet, ajuntament capdavanter en administració digital

Avatar photo

Ha obtingut la 3a posició en els Reconeixements Administració Oberta en la categoria de municipis de més de 50.000 habitants

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha obtingut la 3a posició en la 8a edició dels Reconeixements Administració Oberta en la categoria de municipis de més de 50.000 habitants. Es tracta del reconeixement com a ens capdavanters en transformació digital que atorga anualment l’Administració Oberta de Catalunya (AOC) als ajuntaments i consells comarcals en base a la metodologia de l’índex de Maduresa Digital. 

El certificat var ser recollit per la regidora d’Hisenda, TIC i Atenció Ciutadana, Rocío Ramírez Pérez, en un acte celebrat dimecres a la tarda a Manresa.

L’objectiu dels Reconeixements Administració Oberta és valorar i reconèixer la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica i la seva conseqüent transformació digital en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna i el govern obert. 

Aquests reconeixements es donen d’acord amb l’Índex de Maduresa Digital que realitza l’AOC i que es determina a partir de l’anàlisi de més de 30 indicadors objectius, les dades d’ús dels serveis AOC i de l’anàlisi dels webs de 947 ajuntaments i 42 consells comarcals.

La ciutat encara la seva tercera gran transformació mitjançant el desenvolupament del projecte L’Hospitalet 6.0, un pla de digitalització que convertirà L’Hospitalet en una ciutat plenament connectada on no hi hagi la bretxa digital, amb una administració digitalitzada i accessible, amb un teixit productiu que aprofiti les oportunitats de la digitalització, on es fomenti el talent, la formació i les oportunitats laborals.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

twelve − two =

Notícia anterior

Sostre Cívic construirà 60 habitatges de protecció oficial

Notícia següent

Un home conviu tretze anys amb el cadàver de la seva mare

Notícies relacionades