Diumenge, 26 de maig de 2024
És notícia

L’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus estrena l’Aula de Jazz

Avatar photo

El taller està pensat per alumnes d’entre 12 i 25 anys amb l’objectiu d’aprofundir en el Jazz i la improvisació

Imatge d’un saxo.

Aula de Jazz és un nou projecte de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus que té com a objectiu que els alumnes coneguin i gaudeixin amb aquest estil musical, aprenguin a practicar en grup i aprofundeixin en la improvisació. El taller està adreçat a alumnes amants del Jazz i d’altres estils similars, d’entre 12 i 25 anys, que tinguin coneixements previs de música. Les classes s’impartiran els dissabtes al matí, de 10 h a 12 h. S’iniciarà el 25 de gener i finalitzarà el 8 de maig amb un concert de cloenda.

El taller compta amb un equip docent altament preparat: Gerard Marçal, saxofonista, flautista, compositor, productor de música electrònica i disseny sonor; Fernando Serena, contrabaixista; Gerdad Masip, bateria i Albert G. Pomerol, pianista. Els quatre compten amb una extensa trajectòria professional i comparteixen una gran passió per la música.

La improvisació serà el motor del taller i el tàndem veu-instrument serà la principal font d’experimentació musical en tot moment. La base serà permetre a l’alumne expressar-se musicalment i s’aposta per la pràctica en grup. El programa que conforma el curs és: combo, on es treballa la concentració i el treball musical en grup; percepció de l’oïda, on s’aprèn a captar de l’exterior per incorporar al llenguatge propi; percepció del ritme, per potenciar el sentiment de pulsació; harmonia moderna i percepció harmònica, on es desenvolupa l’oïda harmònica i les seves relacions;  improvisació, per treballar les escales i instrument, on es coneix la construcció de Voicings per totes les espècies d’acords.

El taller té un cost total de 80 euros. Tots aquells que estiguin interessats a apuntar-s’hi poden adreçar-se a la secretaria del centre, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i dilluns també de 16 h a 18 h o trucar al 977 345 950. També poden visitar la pàgina web del conservatori per més informació.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Constantí commemora el centenari de la inauguració de les Escoles Velles

Notícia següent

Vila-seca en Comú reclama més contenidors per reciclar oli usat

Notícies relacionades