Dimarts, 16 de juliol de 2024
És notícia

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona porta el dibuix als carrers de la ciutat amb Big Draw

Avatar photo

Amb el lema Explorant els límits del dibuix, els dies 2 i 3 de novembre tindran lloc conferències, tallers i activitats obertes a tothom a diferents espais de la ciutat

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona surt al carrer els dies 2 i 3 de novembre amb un ampli programa d’actes oberts a tothom, en el marc de l’esdeveniment mundial Big Draw, que vol acostar el llenguatge universal del dibuix a la ciutadania.

Conferències, tallers i classes obertes configuren aquesta cita anual que promou i divulga la tècnica del dibuix com a eina per a l’aprenentatge, l’expressió i la creació. Sota el títol Explorant el límits del dibuix el programa d’aquesta edició del Big Draw que organitza l’Escola es desenvoluparà a diferents espais de la Part Alta de Tarragona.

El Museu d’Art Modern de Tarragona (C. Santa Anna 8) serà un d’aquests escenaris de l’esdeveniment, acollint dues conferències, programadesa les 12 del migdia. El dia 2 de novembre, l’il•lustrador i dissenyador gràfic tarragoní Manuel Moranta oferirà la conferència Parlar. Pensar. Dibuixar. L’endemà, 3 de novembre, el reconegut il•lustrador Javi Royo explicarà la seva experiència professional i la seva visió particular del món del dibuix amb la xerrada Dibuixar en cas d’incendi.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

nine − 2 =

Notícia anterior

El pregoner de la festa del 30 d’Octubre destaca la força de les persones que han fet possible l’evolució de Salou

Notícia següent

L’Ajuntament de Banyeres del Penedès contracta amb caràcter d’urgència una empresa de vigilància externa

Notícies relacionades