Diumenge, 14 de juliol de 2024
És notícia

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació estrena web

Avatar photo

Des d’aquest dilluns, es troba activa una plataforma àgil i atractiva, dissenyada per millorar la interacció amb els usuaris , que integra les xarxes socials del centre i s'adapta a tots els dispositius

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona estrena aquest dilluns una renovada web del centre  que millora l’accés als continguts, incorpora noves funcionalitats, facilita la interacció dels usuaris i s’adapta a tots els dispositius. Dissenyada per l’Escola i desenvolupada amb recursos propis de la Diputació, es tracta d’una plataforma àgil i visualment atractiva on els recursos gràfics s’integren com a peça fonamental de la informació. El seu disseny contribueix a l’efectivitat d’aquest canal, que connecta la ciutadania amb un projecte educatiu públic de qualitat, de solvència acadèmica i compromès amb el seu entorn social, econòmic i cultural. El renovat lloc web dona resposta, així, als reptes de l’Escola que, a més d’aportar una reconeguda oferta acadèmica de cicles formatius de grau superior i cursos monogràfics, ha esdevingut un centre de referència en la producció, promoció i difusió de les Arts plàstiques i el Disseny.

El lloc web utilitza una tecnologia de codi obert a través d’un dels gestors de contingut (Drupal) més valorats i utilitzats, que permet la personalització i la integració dels diferents tipus de mitjans, alhora que en facilita la seva edició i actualització.  El nou disseny s’adapta i és compatible amb els diferents dispositius mòbils i també integra les xarxes socials del centre.

Les seves característiques clau inclouen una arquitectura de la informació que permet una interacció més senzilla dels usuaris a l’hora de navegar per accedir i cercar continguts. Aquests s’han estructurat entorn 4 grans eixos: Escola, Estudis, Alumnes  i Empreses, que mostren els actius d’un centre educatiu de prestigi que és alhora formador, productor i difusor de l’Art i el Disseny.  Els usuaris hi trobaran l’oferta detallada dels estudis, tota la informació sobre les instal·lacions, els recursos i l’equip docent del centre, alhora que podran conèixer els projectes, el talent i les oportunitats de col·laboració de caire professional que l’alumnat té al seu abast.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

15 − six =

Notícia anterior

Miquel Casellas: “Classe pràctica de xapa i pintura”

Notícia següent

Valoració positiva de la primera edició del programa 30 Plus

Notícies relacionades