fbpx

Les pluges tanquen l’Amfiteatre, les Muralles, el Fòrum de la Colònia i els parcs de la ciutat

Avatar photo

Els recintes de l’Amfiteatre, les Muralles i el Fòrum de la Colònia romandran, com a mínim aquest divendres al matí, tancats al públic a causa de les pluges. La seva obertura dependrà de la finalització d’aquest episodi d’aiguats.

D’altra banda, pel mateix motiu aquest matí romanen tancats els parcs públics de la ciutat, l’accés al qual ja es va tancar ahir a la tarda: Parc de la Ciutat, Parc de les Granotes, Parc Saavedra, Parc de la Coma, Parc del carrer 22, Jardins Banc d’Espanya.

D’altra banda, entre ahir i avui (fins a les 03.00 h) s’ha acumulat 116,4 mm. a l’estació meteorològica de Parc Natural dels Ports (Baix Ebre). D’altra banda, les precipitacions també estan afectant el litoral i prelitoral del Camp de Tarragona, informa el Servei Meteoròlogic de Catalunya.

Al litoral del Baix Ebre i Montsià hi ha alerta vermella de perill molt alt de precipitacions. Les autoritats demanen extremar les precaucions arreu del país. Al Tarragonès, Baix Camp, Alt Camp i Priorat, el perill és alt.

Ajornada la presentació de la maqueta del riu Francolí

D’altra banda, per raons de seguretat i tenint en compte la previsió meteorològica d’avui i per al cap de setmana, s’ha decidit ajornar al dia 27 la doble acció prevista per a demà, a desenvolupar a l’entorn del Riu Francolí i consistent en la inauguració de la maqueta del Riu Francolí, així com la posterior acció de voluntariat “Cleanup”, amb la qual un grup de voluntaris tenia previst dur a terme la neteja de l’entorn fluvial.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La llevantada deixa més de 140 litres als Ports

Notícia següent

Exhaurides les invitacions per les visites nocturnes al cementiri de Reus

Notícies relacionades