Categories: Uncategorized @ca

Les Jornades Gastronòmiques del Calamar tornen a Salou

La regidoria de Promoció i Dinamització Econòmica Salou ha programat per aquest final de mes de novembre la tradicional cita amb el calamar a través de l’organització de les cinquenes jornades gastronòmiques. Aquestes s’inicien el proper divendres 23 de novembre i ho fan sumant més establiments a l’oferta de cuina dedicada a aquest mol·lusc.

En aquesta ocasió seran catorze restaurants locals els que elaboraran menús amb calamar i que participaran d’aquesta iniciativa per tal d’oferir un producte i servei de qualitat. Els preus dels menús oscil·len entre els 16 i els 88 euros depenent de l’establiment. Els que hi participen enguany són: Bandarra 2.0, O Mar, La Morera, La Cova del Bou, Bar Cafeteria La Rambla, Deliranto, Cook and Travel, Caffe di Mare, Sapore di Mare, 4R GastroBar, Restaurant Moss, Terrassa Club Nàutic, Le Sommelier i El Totxo Taverna.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, “és una bona oportunitat per donar a conèixer els restaurants locals de Salou que obren tot l’any i ofereixen una bona proposta gastronòmica, aquesta vegada amb la temàtica del calamar”, apuntava. Per la regidora Martina Fourrier, “volem seguir promocionant la bona gastronomia local i a més lligar-ho amb un producte tant nostre i tradicional. Agraïm els establiments que en temporada baixa fan una aposta decidida i s’uneixen per generar una oferta ben variada”.

Els interessats en descobrir els diferents menús i preus poden consultar un llibret que s’ha editat i que es pot descarregar a la pàgina web de l’Ajuntament, a més de trobar-se al Facebook i Twitter del Salou Food Experience.

Un concurs, en marxa

També s’ha creat un concurs per recollir receptes del calamar entre els interessats en guanyar un xec de 60 euros per a consumir en qualsevol dels restaurants participants. Els interessats/des pot enviar una recepta de la cuina del calamar on hi hagi aquest mol·lusc com a element principal. S’hauran d’especificar els ingredients per a quatre persones i els passos que s’han de seguir per a cuinar el plat. El concurs només és vàlid per a les persones residents a Salou. La recepta no cal que sigui pròpia però cal que l’usuari sigui capaç de cuinar-la. No és necessari que hi figuri cap fotografia acompanyant la recepta i s’haurà d’enviar per correu a la direcció electrònica saloufoodexperience@gmail.com o per missatge privat al Facebook Messenger de www.facebook.com/SalouFoodExperience fins al 15 de desembre. Una vegada acabada la campanya s’enregistrarà un vídeo a la persona guanyadora cuinant la recepta seleccionada que serà emès a les xarxes socials de Salou Food Experience i també s’enregistrarà un vídeo per a ser emès al programa magazine Som-hi! de TAC12 a la secció de cuines.

En paral·lel, i també amb la temàtica de fons del calamar el 26 de novembre s’iniciarà la festa en la qual els interessats sortiran a pescar cada tarda de dilluns a divendres i dissabte es lliuraran els premis en el marc d’un sopar.

Redacció

La Ciutat és un diari de proximitat que cobreix tota l'actualitat local de les poblacions de Barcelona, Tarragona, Lleida, Terres de l'Ebre, Baix Gaià, Baix Penedès i Reus.

Missatges recents

Vilalta: “ERC és la garantia de la defensa dels nostres municipis, de que tinguin oportunitats per a tothom”

Esquerra Republicana de Catalunya ha celebrat aquest matí, a la sala del Teatre d’Artesa de…

52 minuts fa

Illa: “Catalunya està millor que fa uns anys en matèria de convivència”

El candidat del PSC a les eleccions del 12-M, Salvador Illa, s'ha mostrat favorable a…

1 hora fa

Mor una persona atropellada per un tren ple de passatgers

Una persona ha perdut la vida aquest dissabte després de ser atropellada per un tren…

1 hora fa

Fitch Ratings confirma la nota d’Andorra en A- amb perspectiva estable

L’agència d’avaluació Fitch Ratings ha publicat aquest divendres a la nit el ràting d’Andorra i…

2 hores fa

Jeannine Abella (Junts): “liderarem un pacte nacional per l’agricultura”

La cap de llista de Junts + Puigdemont per Catalunya a Lleida, Pirineu i l'Aran,…

2 hores fa

Arrenquen les oposicions docents a Catalunya: 18.000 aspirants per 9.344 places

Últim repàs al temari abans d'examinar-se; alguns amb nervis i altres amb més tranquil·litat. És…

2 hores fa

Esta web utiliza cookies.