Dimecres, 19 de juny de 2024
És notícia

L’avinguda La Salle de Cambrils es tallarà a partir del 23 d’octubre pel desmantellament del pont

Avatar photo

Les obres van començar el passat 28 de setembre amb els treballs de fresat i buidatge dels accessos

L’avinguda La Salle de Cambrils quedarà tallada al trànsit de vehicles i vianants a partir del proper dilluns, 23 d’octubre, per l’inici dels treballs de desmantellament del pont de l’antiga carretera N-340. Concretament, es tancarà a la circulació un tram de 100 metres per cada costat del pont, que vol dir des del Col·legi La Salle (carrer Foix) fins al pont de Santa Joaquim Vedruna.

Els vianants hauran de donar el tomb pels carrers Foix, Oli, Sant Isidre i Joaquima Vedruna. Els vehicles que vagin en direcció a mar seran desviats pels carrers Foix, Oli i Avinguda Baix Camp fins a enllaçar amb l’Avinguda Vidal i Barrquer. En sentit muntanya, hauran de desviar-se pel carrer Joaquima Vedruna o bé per l’avinguda Adelaida segons quina sigui la seva destinació.

Aquest tall es realitzarà abans del previst ja que les obres avancen a bon ritme, gràcies a la bona climatologia i a l’eficàcia de l’empresa adjudicatària. Si no hi ha cap contratemps i el bon temps segueix acompanyant, entre la segona i la tercera setmana de novembre també quedarà tallada a la circulació tant de vehicles com de vianants aquest mateix tram de l’avinguda Adelaida i la riera d’Alforja.

Les obres van començar el passat 28 de setembre amb els treballs de fresat i buidatge de les dues bandes del pont i això ja va implicar el tall del pas superior, tal com es va anunciar en aquesta nota de premsa. Dilluns els operaris començaran a treballar en el desmantellament de la part central de l’estructura. L’objectiu és realitzar les obres amb la màxima rapidesa per minimitzar el temps de l’afectació.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Ajuntament de Barcelona suspèn la comissió de Drets Socials en protesta per la presó de Sànchez i Cuixart

Notícia següent

El Servei Local d’Ocupació de Sant Pere de Ribes iniciará vuit nous cursos

Notícies relacionades