fbpx

L’Arboç organitza una xerrada taller per a joves per treballar l’autoestima a través de les selfies

Avatar photo

L’objectiu és donar eines als joves per millorar l’autoestima i reconèixer les capacitats de cadascú

L’Ajuntament de l’Arboç organitza aquest taller el proper 26 d’abril de 18h a 20 hores a l’Auditori Municipal. Està adreçat als joves en general que amb l’eclosió de les xarxes socials estan molt exposats als comentaris dels altres.

Amb l’objectiu de millorar l’autoestima, aquest taller vol dotar d’eines als joves perquè reconeguin quines són les seves capacitats, virtuts, i valors com a persones i augmentin d’aquesta manera la seva autoestima. S’utilitzaran també tècniques vivencials que pretenen propiciar una revaloració del propi concepte d’un mateix i generar més seguretat en sí mateixos, i aconseguir d’aquesta manera una millor integració i interrelació en els grups i també a l’hora de fer tasques en equip.

L’autoestima és la valoració que fem de nosaltres mateixos en diferents nivells a partir del nostre propi concepte i del que pensem que els demés pensen de nosaltres, que no vol dir que sigui el que realment pensen. Tenir una bona autoestima fa que confiem en nosaltres mateixos i actuem i ens comuniquem amb seguretat. Per estimar-nos a nosaltres mateixos cal que ens acceptem tal i com som i ens valorem.

Aquest curs està organitzat per la Regidoria d’esports i Joventut de l’Ajuntament de l’Arboç i és gratuït.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Cal Dània acull el taller: ‘Quina feina fem al viver municipal?’

Notícia següent

El Marraco estrena nova joguina pels més petits

Notícies relacionades