Dijous, 25 d'abril de 2024
És notícia

L’amfiteatre de Tarragona s’omplirà les nits d’estiu amb l’espectacle Amfiteatrum

De diumenge a dijous també hi haurà visites nocturnes amb projecció audiovisual

La presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Laura Castel, acompanyada de l’equip de producció de l’espectacle Amfiteatrum i del documental. Foto: Julio Collado

L’amfiteatre de Tarragona s’omplirà de vida durant les nits d’estiu amb l’espectacle Amfiteatrum i amb visites nocturnes que inclouran la projecció d’una versió de 30 minuts del primer capítol del documental “Ingeniería Romana”, dedicat a Tàrraco. La presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Laura Castel, que ha presentat la proposta amb l’equip de producció de l’espectacle i del documental, ha destacat que “es vol donar una oferta turística de qualitat que posi en valor el patrimoni i la història de Tarragona com a ciutat Patrimoni Mundial”.

L’espectacle Amfiteatrum, que es representarà els divendres i dissabtes del 2 al 31 d’agost, és un espectacle de gran format amb un equip de 100 professionals que, a partir de la recreació històrica i les projeccions audiovisuals, explica la història de Tàrraco a través de la figura del gladiador Lupus. El grup de recreació Thaleia i l’empresa audiovisual Digivision seran els encarregats de donar forma a l’espectacle. A més, els gladiadors estaran interpretats per actors especialitzats a fer de dobles al món del cinema.

Pel que fa a la representació, a diferència de l’any passat en què la part inicial va ser explicativa, enguany s’ha optat per fer la retrospectiva en directe amb una posada en escena real. A més, les noves tecnologies també tindran una forta presència amb efectes especials, tres projeccions simultànies d’imatges en una gran pantalla i a l’arena i una banda sonora envoltant amb tres línies d’àudio. Tot amb l’objectiu que els espectadors se sentin partícips de l’espectacle.

L’espectacle, del qual ja es poden comprar les entrades, es farà tots els divendres i dissabtes d’agost a les 22.00 hores. Els divendres es farà en català amb subtítols en castellà, anglès i francès, mentre els dissabtes serà en castellà i subtítols en català, anglès i francès. El preu anticipat de l’entrada és de 10 euros per a adult i 7,50 euros per a menor de 5 anys i majors de 65, mentre a taquilla serà de 15 euros per a adult i 10 euros per a menors de 5 anys i majors de 65.

D’altra banda, de diumenge a dijous a partir de les 22.00 hores es podran realitzar visites a l’Amfiteatre, que inclouran una projecció de 30 minuts editada expressament per l’activitat del capítol del documental “Ingeniería Romana” dedicat a Tàrraco. Les visites tindran el mateix cost que l’entrada regular a l’Amfiteatre i es faran del 4 al 29 d’agost.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Neilson renova l’acord amb l’Aeroport de Lleida-Alguaire per seguir portant esquiadors britànics al Pirineu

Notícia següent

Els Casals d’Estiu tanquen temporada amb un increment d’inscripcions

Notícies relacionades