fbpx

L’Ajuntament reordena el trànsit de diversos carrers de Tarragona

Avatar photo

Es tracta de millorar el pas de les persones i la mobilitat dels vehicles

Al llarg d’aquesta setmana, la conselleria de Territori de l’Ajuntament de Tarragona reordenarà el trànsit al carrer del Doctor Zamenhoff  i també a la Via Augusta confluència amb al carrer Bisbe Antoni Deig.  “Els canvis tenen com objectiu millorar el pas de les persones i la mobilitat dels vehicles i es faran efectius amb la corresponen senyalització”, així ho ha manifestat el conseller de Territori, Xavi Puig.

D’una banda, es tirarà endavant una proposta de reordenació del trànsit formulada pels veïns dels carrers  Caputxins i Zamenhoff i presentada pel grup municipal de Junts per Tarragona, per tractar de facilitar una segona sortida cap el carrer d’Eivissa i disposar d’una alternativa diferent al carrer Soler.

El Servei de Mobilitat de l’Ajuntament ha estudiat la intensitat circulatòria del carrer Zamenhoff i ha comprovat que és baixa, 500 vehicles/dia, com correspon a un carrer residencial, per tant, es faran les següents modificacions: s’invertirà el sentit de circulació de manera que, l’entrada al mateix carrer es realitzi a través del carrer Caputxins, i la sortida es pugui realitzar bé per aquest carrer o bé pel carrer Eivissa. La resta de carrers d’aquest entorn viari no es veuran afectats per aquesta modificació i tampoc l’estacionament de vehicles.

D’altra banda, s’ha comprovat l’existència d’un cert perill en la cruïlla entre la Via Augusta amb el carrer Bisbe Antoni Deig, on els girs a l’esquerra provoquen algun conflicte que convé evitar. Per tal de solventar-ho,  se suprimiran els girs actuals i se senyalitzarà  la Via Augusta en aquest tram amb línia continua i el senyals verticals.

S’invertirà el sentit del trànsit del carrer del Bisbe Antoni Deig, per facilitar el seu accés des del carrer Ernest Lluch, ja que es considera com el més adequat. Es prohibirà la circulació de vehicles al tram viari comprès entre la Via Augusta i el Camí de la Cuixa, carrer sense voreres, amb l’excepció de l’accés als guals, amb la finalitat de limitar la circulació al mínim imprescindible i prioritzar el seu ús segur per als vianants.

L’adopció d’aquestes actuacions de reordenació de trànsits en aquest carrers s’efectuaran al llarg d’aquesta setmana.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Entrevista a Jordi Vinyals, alcalde de La Selva del Camp

Notícia següent

La segona edició del Tarragona Sona Flamenc arribarà al febrer del 2020

Notícies relacionades