fbpx
Diumenge, 3 de març de 2024
És notícia

L’Ajuntament de Roda de Berà i el FIC-CAT signen el conveni anual de col·laboració

Avatar photo

L’alcalde, Pere Virgili, i el director del FIC-CAT, Antonio Barrero, han signat l’acord anual de coorganització del Festival, gràcies al qual l’ajuntament rodenc fa una aportació de 20.000 euros per tal de celebrar la tretzena edició del certamen cinematogràfic, que es va haver d’ajornar l’any passat i se celebrarà enguany del 5 al 13 de juny a Roda de Berà.

L’acord també determina les línies mestres de treball que marcaran la consecució dels objectius d’aquesta edició, una edició diferent marcada per la pandèmia, la qual ha obligat a fer alguns canvis com la ubicació, que deixarà de ser el Casino Municipal. La seu del Festival serà el Pavelló Poliesportiu Municipal, reconvertit en una gran sala de cinema. L’espai, molt més gran, permetrà el compliment de totes les mesures de seguretat necessàries per fer front a la COVID-19: desinfecció, distància i ventilació. Per aquest motiu només hi haurà una sessió de projecció presencial al dia –a les 8 del vespre-. Seguint la filosofia del Festival, l’entrada serà gratuïta. La resta de projeccions es podran visionar en format on line.

L’acord també contempla l’Espai FIC-CAT, estrenat en la passada edició, impulsat entre les regidories de Turisme i Cultura. L’Espai FIC-CAT constarà d’una sèrie de projeccions a l’aire lliure que tindran lloc a l’estiu a la zona de la platja del municipi.

Des dels inicis del FIC-CAT l’ajuntament rodenc sempre s’hi ha involucrat, però la implicació ha estat més gran des de fa uns anys, ja que no només atorga una subvenció, sinó que també hi posa recursos tècnics i humans.

El Festival és possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament rodenc i a altres ens públics, entre ells els ajuntaments de Creixell, Torredembarra i Altafulla –aquest darrer incorporat recentment-, i a empreses privades que, gràcies a les seves aportacions, el fan viable econòmicament. Cal destacar, però, que tots els recursos es destinen a l’organització del certamen, les persones que hi assisteixen i els membres del comitè organitzador no perceben cap recompensació monetària, sinó que ho fan de forma totalment altruista.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Ajuntament de Vilafranca presenta “Fira’t al Maig” per incentivar el comerç local

Notícia següent

L’Ajuntament de Salou, satisfet amb la licitació de les obres del Barranc de Barenys

Notícies relacionades