Divendres, 21 de juny de 2024
És notícia

L’Ajuntament de l’Arboç publica les bases de participació a la rua de carnaval 2019

Avatar photo

El període d’inscripció serà de l’11 al 22 de febrer de 2019 (ambdós inclosos), o fins a esgotar les places disponibles per poder optar a la subvenció

Imatge d’una de les carrosses de Carnaval de l’Arboç. Foto: Aj. l’Arboç

L’Ajuntament de l’Arboç ha publicat avui les bases de participació per optar a les subvencions a la rua de carnaval de l’Arboç per aquest 2019. La rua serà el diumenge 3 de març a les 12h del migdia. S’estableix un nombre limitat de 27 carrosses i 7 comparses, per percebre les subvencions que s’otorgaran per ordre d’inscripció.

El període d’inscripció serà de l’11 al 22 de febrer de 2019 (ambdós inclosos), o fins a esgotar les places disponibles per poder optar a la subvenció. Recordem que cal formalitzar la inscripció de forma presencial a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament (OAC), en cas de persones físiques, i telemàticament a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, en cas de persones físiques o jurídiques, segons el que estableix la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de procediment administratiu comú en les administracions públiques.

Les primeres 27 carrosses i 7 comparses inscrites prèviament i autoritzades a participar, i que compleixin els requisits establerts a les condicions de participació, tindran dret a percebre la subvenció de 140€ la Carrossa i 75€ les comparses. La resta de participants podran desfilar a la rua, però no tindran dret a percebre la subvenció.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Miquel Casellas: “I els treballadors públics què?”

Notícia següent

La Diputació lidera, un any més, el conveni entre ajuntaments i entitats turístiques per a la promoció conjunta de la Costa Daurada

Notícies relacionades