Diumenge, 16 de juny de 2024
És notícia

L’Ajuntament d’Altafulla renova la megafonia de l’Estadi Municipal Joan Pijuan

Avatar photo

La millora ha significat una inversió de 8.000 € que ha permès instal·lar un sistema nou sense cables que permet la transmissió a llarga distància

La regidoria d’Esport de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Jaume Sànchez, ha renovat la megafonia de l’Estadi Municipal Joan Pijuan, i ha donat resposta així a una reclamació del Centre d’Esports Altafulla, ja que l’anterior sistema havia quedat obsolet.

La millora ha significat una inversió de 8.000 € que ha permès instal·lar uns sistema AirVoice de megafonia sense fils, totalment autònom capaç de cobrir grans distàncies que pot instal·lar-se sense necessitat de canalitzacions ni cablejats, i que a més, s’alimenta mitjançant l’energia produïda pel sol.

El regidor d’Esport ha avançat que el nou equip de megafonia ja es podria utilitzar aquest cap de setmana. A banda dels avenços tecnològics que suposa l’estalvi energètic, l’estètica i els avantatges funcionals, l’equip està format per quatre trompetes que s’han instal·lat a les dues torres que costegen la graderia i microfonia. L’empresa encarregada de la provisió i instal·lació de l’equip ha estat Adtel, la mateixa que ja va instal·lar la megafonia a la platja d’Altafulla.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Un nadó de 2 mesos a l’UCI per una pallissa del seu pare

Notícia següent

El comerç de Tarragona recapta més de 7.200 euros durant la Campanya de Nadal 2018

Notícies relacionades