fbpx

L’Ajuntament accelera el pagament pels serveis de menjador escolar

Avatar photo

Més de 2.100 alumnes es beneficien aquest curs 2017-2018 dels ajuts al menjador escolar

L’Ajuntament de Reus ha accelerat aquest curs els pagaments pels serveis de menjador escolar a les associacions de mares i pares d’alumnes i a empreses proveïdores; i aquesta setmana ja ha començat a fer efectius els ingressos corresponents als mesos de setembre, octubre, novembre i desembre de 2017, pel servei de menjador escolar que ofereixen.

D’aquesta manera des de la regidoria de Benestar Social es fan efectives les mesures per millorar el sistema de tramitació de les subvencions que serveixen per agilitar els pagaments a les associacions de mares i pares i a les empreses subministradores, després del retard en el pagament ocasionat el passat mes d’agost per una avaria en el sistema de gestió informàtica de la tramitació de pagaments.

La regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, destaca l’efecte d’aquestes millores: «Aquest inici de curs el pagament a les associacions de mares i pares i a les empreses proveïdores de serveis del menjador escolar ha estat més puntual que en anys anteriors. Un fet que té una forta repercussió, ja que més de 2.100 alumnes es beneficien d’aquest servei».

Més de 2.100 alumnes es beneficien aquest curs 2017-2018 dels ajuts al menjador escolar que gestiona la Regidoria de Benestar Social.

Reus és un dels ajuntaments de Catalunya que més diners destina a aquests ajuts. La convocatòria del curs 2017-2018 preveu una dotació d’1.760.000 euros entre l’Ajuntament i la Generalitat, sent la participació de la Generalitat del 65%. L’any passat s’hi van destinar 1.500.066 euros.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Comencen les obres per reobrir el vial d’accés a Sant Boi des de la C-245

Notícia següent

Transport públic als cementiris de Barcelona per Tots Sants 2017

Notícies relacionades