Dimecres, 12 de juny de 2024
És notícia

L’aeroport de Girona augmenta un 1% els passatgers al maig

El nombre d'operacions d'aterratge i enlairament han pujat un 1,4% però les mercaderies han disminuït en un 48,5% respecte del mateix període de l'any passat

Els mostradors de Ryanair a l’aeroport de Girona. ACN

L’aeroport de Girona ha guanyat un 1% de passatgers durant aquest maig però manté la tendència a la baixa en l’acumulat de l’any. Segons recull l’estadística d’Aena, el mes passat 229.318 persones van passar per la terminal de Vilobí d’Onyar (Selva) per enlairar-se o aterrar en alguna de les companyies que hi operen. Des de principis d’any, però, ho han fet 516.468, un 7,8% menys respecte del 2018.

Pel què fa al nombre d’operacions d’aterratges i enlairaments, durant el mes de maig n’hi ha hagut 2.002, un 1,4% més que el mateix període de l’any passat. D’aquests, 1.705 van ser vols comercials, una dada que suposa un increment del 2,2% d’aquest tipus d’operacions respecte del mateix mes de l’any passat, Si ho comparem amb l’acumulat de l’any, però, hi ha hagut un descens del 8,3% (5.251 operacions). El que més ha baixat han estat les mercaderies. Durant aquest mes, se n’han transportat 9 tones, un 48,5% menys que el mes de maig de l’any passat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

S’inaugura la Ronda d’Adarró – un circuit de 4,5 km on fer esport i passejar a l’Ortoll

Notícia següent

L’aeroport de Reus registra un augment de passatgers del 10,4% al maig

Notícies relacionades