Diumenge, 21 d'abril de 2024
És notícia

La Pobla rep un any més la donació de l’Obra Social ”la Caixa” per afavorir els més necessitats

Avatar photo

L’entitat lliurarà al consistori pobletà 2.500 euros, que ajudaran als alumnes més vulnerables de la llar d’infants

L’Ajuntament de La Pobla de Mafumet i l’Obra Social “la Caixa” han formalitzat l’acte de lliurament del donatiu que, des de fa uns anys, l’entitat bancària ofereix al consistori pobletà per tal de col·laborar en la tasca de suport a les famílies del municipi en situació de risc d’exclusió social.

Aquest acord representa una aposta clara del consistori pobletà i l’Obra Social “la Caixa” per fer costat als col·lectius més vulnerables, a través de la creació, l’impuls o el suport de projectes amb finalitats socials.

Joan Maria Sardà, alcalde de La Pobla, i Alexis Gómez, director d’Institucions de Caixabank, han rubricat el lliurament d’aquest donatiu, segons el qual l’Obra Social “la Caixa” aportarà 2.500 euros a l’Ajuntament, que destinarà aquests nous recursos al desenvolupament dels diferents programes socials municipals de suport a les persones en risc d’exclusió social.

En aquest sentit, la dotació íntegra del donatiu serà destinada a la concessió de beques menjador per als alumnes de la llar d’infants que es trobin en una situació econòmica més vulnerable.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de La Pobla, amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”, farà costat a les famílies en situació de risc d’exclusió social a través d’aquestes beques menjador, que garanteixen que els infants beneficiaris tinguin una nutrició adequada. Les beques seran concedides a través de l’AMPA del centre educatiu, des d’on seran gestionades les peticions i adjudicacions vinculades a aquest pla d’ajuts.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Neix el Comitè Juvenil de Lleida per “continuar donant resposta a les injustícies”

Notícia següent

El Gran Recapte necessita 4.500 voluntaris a les comarques de Tarragona

Notícies relacionades