Dimarts, 23 de juliol de 2024
És notícia

La Plataforma 25N prepara els actes pel Dia Internacional contra la violència masclista

Avatar photo

La Plataforma fa una crida massiva a sortir i reivindicar la lluita feminista

Per al Dia Internacional per l’eliminació de la violència cap a les dones, la Plataforma 25N del Camp de Tarragona ha preparat una sèrie d’actes, sota el lema “Autodefensa feminista contra la violència masclista”. Aquesta plataforma està formada per diverses associacions feministes de la província, i té com a objectiu organitzar conjuntament els esdeveniments del 25N.

La cita principal serà la manifestació del dilluns 25, que començarà a les 18h a la Plaça de la Font i acabarà als Jutjats, on es llegirà un manifest. Al capdavant hi haurà un bloc no-mixte, tot i que a la resta sí es permetrà la presència d’homes i persones no binàries. Durant la concentració es faran algunes activitats, que encara s’han de confirmar.

Aida Martínez, del col·lectiu Cau de Llunes, ha manifestat que “la violència la vivim diàriament, així que no volem enfocar-nos només en el Dia Internacional sinó fer diversos actes els dies anteriors i posteriors”. Aquesta setmana ja s’han dut a terme algunes activitats, com la projecció del documental “Volar”, dirigit pel Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, o el cafè feminista del Col·lectiu Fridas.

Paralel·lament, cada entitat ha dirigit activitats per separat, com:

  • Divendres 22: taules informatives, de 17-20h a la Plaça Corsini, organitzat per la Plataforma 25N.
  • Dissabte 23: taules informatives, a la Plaça Corsini, de 10 a 13h. Per la tarda, taller d’autodefensa feminista (18h) a càrrec de Mireia Redondo, que acabarà amb un sopar (21h, 5€). El dirigeix Cau de Llunes i es farà al Casal Sageta de Foc.
  • Diumenge 24: marxa nocturna de torxes, no mixta. A les 19h a la Plaça de la Font, Cau de Llunes.
  • Dimecres 27: cinefòrum a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut (Reus), a les 18:30h.

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

eight + nineteen =

Notícia anterior

Reus pregunta als ciutadans quines accions del PAM té com a prioritàries

Notícia següent

Llibertat per a Joan Tortosa i Laura Solé

Notícies relacionades