Diumenge, 21 d'abril de 2024
És notícia

La Paeria promou la igualtat de gènere amb una nova edició del Premi Mila de Periodisme

Avatar photo

El guardó, que arriba enguany a la XIII edició, té obert el termini de presentació de candidatures fins al proper 31 de gener de 2020

L’Ajuntament de Lleida promou la igualtat de gènere amb una nova edició del Premi Mila de Periodisme. Premsa escrita, audiovisual, fotoperiodisme i mitjans digitals són les quatre categories que contempla el guardó, dotat amb 6.000 euros -1.500 euros per cadascuna de les quatre categories.

El guardó, convocat anualment per la Paeria i el Col·legi de Periodistes de Catalunya – Demarcació de Lleida, té l’objectiu que els i les periodistes dels mitjans de comunicació prenguin consciència sobre la feina que es realitza en defensa de la igualtat de gènere. El jurat valorarà la qualitat professional dels treballs i l’originalitat dels temes abordats, així com el seu tractament crític i la seva capacitat analítica.

Hi poden optar tots els treballs periodístics que difonguin experiències per a la igualtat de gènere, publicats en els mitjans de comunicació, en format paper o digital, d’àmbit local, català i estatal amb presència a Lleida. El termini de presentació de candidatures finalitza el proper 31 de gener de 2020. Quedaran exclosos tots els treballs periodístics que, tot i haver-se tornat a publicar o a emetre, hagin estat elaborats en dates anteriors a la de l’any de la convocatòria.

Els treballs s’han de presentar al Registre de l’Ajuntament de Lleida, situat a l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana -OMAC-, Rambla Ferran, 32, 25007 de Lleida, en un sobre tancat adreçat al Jurat del Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida – Regidoria de Feminismes.

El premi de periodisme per a la igualtat de gènere porta el nom de Mila, en homenatge a la protagonista de la novel·la Solitud, l’obra més coneguda de Caterina Albert i Paradís -que signava les seves obres amb el pseudònim de Víctor Català. L’obra relata l’itinerari vital i interior de la MIla, fins que s’arriba a conèixer a si mateixa. És una història d’autoconstrucció i descobriment de la pròpia personalitat, a partir de la insatisfacció que li ocasiona la seva relació matrimonial.

Les persones interessades a participar-hi poden consultar les bases del premi en el següent enllaç següent: https://feminismes.paeria.cat/serveis-i-programes/premis-beques-i-subvencions

Més informació al telèfon 973 700 461 o al correu electrònic [email protected]

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Xip Xap reinventa el conte clàssic “Hamelín”

Notícia següent

Una cinquantena de tractors marxen fins a la presó de Mas d’Enric

Notícies relacionades