Diumenge, 26 de maig de 2024
És notícia

La Paeria i l’IRTA reforcen llaços

Avatar photo

Les dues institucions fixaran el 2020 el seu model de col·laboració

El paer en cap Miquel Pueyo i el director general de l’IRTA, Josep Usall, s’ha reunit avui a la Paeria en una trobada on s’ha acordat estrènyer els llaços entre les dues institucions i amb la Universitat de Lleida.

La Paeria i l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologies Agroalimentàries pertanyent a la Generalitat) definiran el 2020 quin model de cooperació tindran les dues institucions, que pot ser a través d’un conveni de col·laboració o bé explorant projectes concrets segons que ha explicat l’alcalde.

Miquel Pueyo ha destacat el pes de l’IRTA com a empresa pública present a Lleida i amb una incidència important sobre la ciutat i el territori. En aquest sentit, el paer en cap ha anunciat que pròximament visitarà el Fruitcentre que l’IRTA té al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida.

Josep Usall ha subratllat les oportunitats de col·laboració que s’obren entre l’IRTA i la Paeria. Ha apuntat que un primer projecte pel qual es pot apostar és la creació d’un Living Lab, un espai perquè la ciutadania experimenti de manera directa les activitats i entorns agraris, un dels quals, és l’Horta de Lleida.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La companyia Calamidad y Desastre tancarà divendres el Festival Teatre Màgic

Notícia següent

El Govern de VNG aposta per la creació de les Assemblees de Barri

Notícies relacionades