fbpx
Dissabte, 2 de març de 2024
És notícia

La Mitjà Marató de Tarragona portarà el nom Marbel Negueruela

Avatar photo

Es tracta d’un reconeixement a la tasca realitzada per la consellera d’Esports, traspassada aquest passat mes de febrer

La Mitja Marató + 10 K Ciutat de Tarragona afegirà a partir d’enguany al seu nom el de Memorial Marbel Negueruela, en agraïment a la tasca realitzada per la consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona traspassada el passat mes de febrer.

María Isabel Negueruela (1967-2017) va prendre possessió com a regidora de l’Ajuntament de Tarragona el 25 de gener de 2016 i des del mes de febrer del mateix any era membre de l’equip de govern, ocupant-se de la 5a Tinència d’Alcaldia i de la Conselleria d’Esports, Voluntariat i Associacions de Jubilats i Pensionistes, així com de la presidència del Consell Rector del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona.

La consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Elisa Vedrina, assegura que el canvi de nom de la Mitja Marató és “un homenatge i reconeixement a la tasca de Marbel Negueruela, reconeguda tant pel teixit esportiu de la ciutat i el territori com pels companys del Patronat Municipal d’Esports. Per aquest motiu volem perpetuar el seu nom a través d’una de les proves de més prestigi de la ciutat”.

La 26a edició de la Mitja Marató + 10 K Ciutat de Tarragona és disputarà el 26 de novembre vinent oferint novament els dos circuits de 21 i 10 quilòmetres. Les inscripcions, ja obertes, es poden formalitzar al web.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Ple de l’Ajuntament de VNG dóna llum verda a la fusió dels consorcis sanitaris del Garraf i l’Alt Penedès

Notícia següent

Barcelona estrenarà quatre noves línies de la nova xarxa de bus el 13 de novembre

Notícies relacionades