Dissabte, 25 de maig de 2024
És notícia

La Fundació Repsol lliura 20 beques a joves estudiants de la URV

Avatar photo

Des de la posada en marxa del programa s’han atorgat beques per un valor superior als 800.000 euros

Fundació Repsol i el Consell Social de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona han lliurat les beques convocades per les dues entitats a 20 joves estudiants per al curs 2016-2017.

Aquest acte cobra especial rellevància, ja que aquest any la convocatòria també inclou a alumnes que completin la seva formació realitzant un màster universitari.

El lliurament ha tingut lloc al Paranimf de la URV i ha estat presidit per Ignacio Egea, vicepresident de Fundació Repsol; Josep Anton Ferré, rector de la URV i Joan Pedrerol president del Consell Social de la URV.

Aquest programa de beques té per objecte col·laborar amb la universitat per facilitar l’accés i la permanència en els estudis universitaris a aquells alumnes d’educació secundària que,  tenint un bon expedient acadèmic i motivació per emprendre aquests estudis, es troben amb dificultats econòmiques, socials o personals que ho dificultin.

Cada any s’adjudiquen 5 noves beques, dotades amb 5.000 € cadascuna, i es renoven pel mateix import les existents, d’acord amb les bases de la convocatòria de les mateixes. El pressupost total d’aquesta edició ascendeix a 100.000 euros.

Aquest programa de beques, suposa per Fundación Repsol una mostra més del seu compromís amb l’educació i amb el desenvolupament de la societat, en particular en els entorns en què la companyia té presència.

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Mor un home en un incendi a l’Hospitalet de Llobregat

Notícia següent

Lax’n’Busto publica ‘Crazy world’ amb el cantant Peter M. Smith

Notícies relacionades