Divendres, 14 de juny de 2024
És notícia

La CUP reclama a l’Ajuntament augmentar la cessió de material a les entitats

Avatar photo

La formació plantejarà la proposta al proper plenari de l'Ajuntament

La CUP de Tarragona ha anunciat que al proper plenari, que tindrà lloc el 15 de novembre, presentarà una moció per ampliar la col·laboració entre entitats i Ajuntament. Amb aquesta proposta, la formació demanarà que el govern municipal augmenti la seva cooperació amb el teixit associatiu a través de la cessió gratuïta de material.

Fins ara, el consistori només proporcionava megafonia (sense cap cost) i empostissat o tanques metàliques, per les que cal abonar una taxa. El partit anticapitalista vol establir el model d’altres ciutats, com Reus o Girona, que també inclouen llums, carpes, projectors, taules i cadires.

La consellera cupaire, Eva Miguel, ha assegurat que és un reclam col·lectiu per part de les associacions, que molts cops s’han vist obligades a llogar pel seu compte el material o a comprar sistemes de megafonia. També ha demanat que l’Ajuntament compri els recursos necessaris, faci la difusió adient perquè arribi a les agrupacions implicades i que la sol·licitud es pugui completar de manera telemàtica o presencial.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Cambrils concedirà una Menció Honorífica Municipal al Centre d’Estudis Cambrilencs

Notícia següent

Esmorzar solidari a l’Institut Municipal d’Ocupació

Notícies relacionades