Dimecres, 24 d'abril de 2024
És notícia

La CUP proposa crear una taula d’emergència al barri del Carme

Avatar photo

L'Associació de Veïns l'Harmonia del Carme aposta per patrullar amb mànecs de fusta davant la situació d'inseguretat i degradació de la zona

El regidor cupaire, Edgar Fernández durant la roda de premsa. Foto: Laura V-M

El regidor de la CUP, Edgar Fernández, durant una roda de premsa ha donat a conèixer l’opinió de la seva formació vers als últims fets ocorreguts al barri del Carme de Reus. Fa uns dies l’Associació de Veïns l’Harmonia del Carme proposava patrullar amb mànecs de fusta davant la situació d’inseguretat i degradació de la zona en la qual viuen arran d’un incendi declarat en un habitatge ocupat al carrer Alt del Carme.

El regidor cupaire ha esmentat que “sortir amb pals de fusta no és la solució perquè significaria reduir un problema complex en una qüestió d’ordre públic i no podem ficar al mateix sac les famílies vulnerables amb altres miserables”. Per aquest motiu demanen la creació d’una taula d’emergència del barri del Carme immediatament per tal de millorar la situació i evitar entrar en un cercle viciós de deteriorament i deixadesa. D’altra banda fa una crida a l’actual govern municipal a realitzar una acció conjunta de dinamització social i econòmica impulsant consells municipals de barris.

Finalment Fernández ha declarat que les accions del govern realitzades fins ara per tal de revitalitzar el barri estan molt bé però “trobem a faltar regidories de Benestar Social, Seguretat i Habitatge i si aquest mandat ha de ser una constant campanya electoral, la gent patirà molt”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Detingut un veí d’Amposta quan estava robant a l’interior d’un cotxe

Notícia següent

La CUP presenta les propostes per aprovar els pressupostos del 2020

Notícies relacionades