Divendres, 21 de juny de 2024
És notícia

La Bisbal del Penedès organitza un cicle de xerrades per prevenir robatoris en domicilis particulars

Avatar photo

Les xerrades seran impartides pel cos de Mossos d’Esquadra i es duran a terme entre els mesos de setembre i octubre

La Regidoria de Seguretat Ciutadana ha organitzat un cicle de xerrades centrades en recomanacions i consells de seguretat al domicili amb l’objectiu de prevenir possibles robatoris.

Les xerrades seran impartides per Mossos d’Esquadra i es duran a terme en diferents punts del municipi durant els mesos de setembre i octubre:

  • Dimarts 17 de setembre a les 20h, al local social del Priorat de la Bisbal.
  • Dissabte 21 de setembre, a les 11h, al local social de la Miralba.
  • Dissabte 28 de setembre, a les 11h, al local social de l’Esplai.
  • Divendres 11 d’octubre, a les 20h, al nucli urbà de la Bisbal del Penedès (al Centre Municipal de Cultura)
  • Divendres 25 d’octubre, a les 20h, al local social de Can Gordei.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Fèlix Villazán, ha explicat que “els robatoris a l’interior d’habitatges han augmentat en els darrers temps al nostre municipi però també en molts altres de la contornada. És per això que considerem oportú treballar en aquelles coses que tots podem fer per prevenir-los”. Villazán ha explicat que “els Mossos d’Esquadra facilitaran eines, recomanacions i consells perquè puguem estar més segurs a casa i puguem evitar, en alguns casos, una intrusió al nostre habitatge. Val la pena que els veïns d’arreu del municipi s’animin a participar en aquestes xerrades i així puguin comptar amb informació útil per poder prevenir possibles robatoris en domicilis”.

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha explicat que “la prevenció és una peça clau en la lluita contra els robatoris i, per això, considerem important que les persones puguin comptar amb informació tan profitosa com la que ens aportarà el cos de Mossos d’Esquadra”. La batllessa bisbalenca ha explicat que “l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès es reuneix de forma periòdica amb els agents de policia per abordar la problemàtica dels fets delictius i dels robatoris al nostre municipi” i ha afegit que “des de l’Ajuntament estem treballant per lluitar contra aquesta xacra. De fet, al mes de març es va aprovar per Ple una moció per fer front a l’alarma social dels robatoris en cases habitades i es va fer arribar a diferents estaments la nostra preocupació i la nostra petició perquè s’apliquessin polítiques i lleis per lluitar contra aquesta xacra”. Ferré ha afegit que “més enllà de la prevenció amb els diferents consells que ens facilitaran des de la policia, la col·laboració ciutadana és molt important a l’hora de lluitar contra els fets delictius i, en aquest cas, contra els robatoris. Per això, és important que la ciutadania truqui al 112 alertant d’una possible situació de risc sempre que detecti conductes sospitoses o indicis que s’estigui produint o s’hagi pogut produir un robatori”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Sergi Talamonte: “Pel que hem vist en aquests dos mesos, el canvi no era només necessari, sinó imprescindible”

Notícia següent

El Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus obre les inscripcions per als cursos de català

Notícies relacionades