Dissabte, 25 de maig de 2024
És notícia

La 3a Assemblea informativa de l’Ajuntament d’Amposta presenta a la ciutadania nous projectes

Avatar photo

Destaquen la reparació de la façana fluvial i la millora del casc antic

Aquest divendres 5 de maig s’ha celebrat, a l’Auditori de la Fira, la tercera Assemblea informativa organitzada per l’Ajuntament d’Amposta en la qual, l’Alcalde de la ciutat, Adam Tomàs, ha fet un repàs pels temes d’interès local i la situació del municipi.

L’Assemblea ha posat sobre la taula alguns dels projectes previstos per aquest 2017 entre els que s’ha volgut destacar la recuperació de la façana fluvial, un projecte que “fa especial il·lusió a l’equip de govern”, tal i com ha assenyalat el propi Alcalde i que millorarà substancialment l’entrada a la ciutat i canviarà la seva fisonomia. La millora del casc antic serà una altra de les grans obres previstes per aquest any i que començarà a fer-se efectiva un cop acabada la Festa del Mercat. Esta prevista la construcció d’una plaça al Carrer Sant Roc i d’un espai d’equipaments i de vivendes d’emancipació pels més joves.

Fent referència a temes tractats en anteriors assemblees, Adam Tomàs ha volgut apropar als veïns i veïnes la feina de conscienciació que s’està fent des de l’Àrea de Joventut i Participació per tal d’aconseguir una ciutat més neta.

 

 

 

 

 

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El mort trobat al Pantà del Foix és un guardià urbà de Barcelona

Notícia següent

Miquel Casellas: “Pels propers anys segueix l’anticicló a les Açores”

Notícies relacionades