Diumenge, 23 de juny de 2024
És notícia

Homenatge a l’Elenc Artístic Arbocenc per la consecució de la Creu de Sant Jordi

Avatar photo

L’Ajuntament de l’Arboç organitza, el proper dissabte 10 de juny de 2017, un homenatge públic a l’Elenc Artístic Arbocenc

L’Ajuntament de l’Arboç organitza, el proper dissabte 10 de juny de 2017, un homenatge públic a l’Elenc Artístic Arbocenc en reconeixement de la recent consecució de la Creu de Sant Jordi.

Els actes començaran a les 10 del matí a la plaça de la vila amb una xocolatada popular. A les 12 del migdia, tindrà lloc a la Casa de Cultura la recepció oficial amb la presentació de la Creu de Sant Jordi. Tot seguit, a les 13.15 h, L’elenc Artístic Arbocenc obsequiarà a tots els assistents amb un petit espectacle musical a la plaça de la Vila.

Al vespre, a les 21 h, es descobrirà i inaugurarà una placa commemorativa de la Creu de Sant Jordi. Tot seguit, el director de l’Elenc Artístic Arbocenc, Sr. Xavier Canals, adreçarà unes paraules a tots els assistents i, a continuació el Teatre El centre acollirà una petita antologia de lectures de fragments d’obres significatives de la història de l’Elenc. Ja per acabar, s’oferirà un petit refrigeri a tots els assistents al pati del Centre.

L’Ajuntament de l’Arboç, esperona a tots els vilatans a sentir-se ben orgullosos de tenir al municipi entitats com l’Elenc Artístic Arbocenc, i els convida a assistir als actes de reconeixement de la Creu de Sant Jordi el dissabte 10 de juny

Tots els actes són organitzats per l’Ajuntament de l’Arboç amb la col·laboració de l’Elenc Artístic Arbocenc.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Dos campions d’Espanya al Gimnàs Record

Notícia següent

Detenen el responsable d’una plantació amb 400 plantes de marihuana en una casa de Segur de Calafell

Notícies relacionades