Segons el Gremi de Forners de les Terres de Lleida, el consumidor segueix apostant pel panellet de pinyons com a producte estrella, suposant aquest el 50% de la venda de panellets. L’altre 50% correspon a varietats.
El sector dels forners preveu, en canvi, un augment d’encàrrecs de coques de recapte que la gent consumirà el dia 31 d’octubre per sopar. En concret s’estima un increment d’un 5% més que l’any anterior.
La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha alçat la veu contra les condicions laborals que, asseguren, pateix el…
El Palau Municipal d’Esports de Cambrils romandrà totalment tancat al públic del 7 de juliol fins al 8 de setembre…
La circulació ferroviària està interrompuda entre Tarragona i Torredembarra a causa d'una incidència tècnica a la infraestructura. Renfe ha informat…
Més de 300 nens i nenes ja s’han inscrit al Stage d’Estiu 2025 del Golf Costa Daurada. L’aposta per un…
El Servei d’Ocupació d’Andorra participa per primera vegada a la Setmana franco-espanyola-andorrana, una iniciativa promoguda per France Travail (Regió d’Occitània)…
La Flama del Canigó arribarà a Sabadell la tarda de dilluns, 23 de juny, per obrir la celebració de la…
Esta web utiliza cookies.