Dimecres, 12 de juny de 2024
És notícia

Les escoles de Salou preparen les jornades de portes obertes

Avatar photo

Els pares i mares podran conèixer l’oferta educativa del municipi de primera mà durant les properes setmanes

Davant la proximitat de la preinscripció al curs escolar 2018-2019, els centres educatius de Salou  han anunciat les dates de les visites i jornades de portes obertes a les escoles. “Els pares i mares poden acostar-se als centres escolars per tal d’afrontar la important tasca d’escollir el centre que consideren més adient per als seus fills i filles”, ha explicat la regidora d’Ensenyament Julia Gómez.  A les Jornades de Portes Obertes es fa una presentació on s’explica l’ideari del centre, el model educatiu i l’organització d’aquest. Des de la regidoria es recomana  assistir a aquestes jornades, així com a les entrevistes informatives que convoquen els centres educatius per tal de tenir un primer contacte i recollir informació que pugui ajudar en l’elecció i valoració de centre.

Les jornades de portes obertes començaran a l’Institut Jaume I a partir de les 17h, el 27 de febrer. El 28 de febrer s’iniciarà a l’Institut Marta Mata a partir de les 17h. L’Escola Santa Maria del Marobrirà les seves portes al públic el 6 de març, de les 10 a les 18.30 h. L’Escola Europa ho farà el 13 de març, a partir de les 17.15h ( a la Sala Costa Daurada del Centre Cívic). El 14 de març serà el torn de l’Escola Salou, de les 15 a les 17 h. L’endemà, 15 de març, es podrà visitar l’Escola Vora Mar, de les 15 a les 16.30 h. Finalment, el 14 d’abril, Llar d’Infants balena Blava i Llar d’infants Cavallet de Mar faran la seva jornada de portes obertes de 10 a 13h. L’escola Elisabeth ja va obritr portes el cap de setmana passat.

El període de preinscripció s’inicia a partir de la primera quinzena d’abril (segon cicle d’educació infantil) i a finals de la primera setmana o segona d’abrils pels estudis de primària i secundària obligatòria que es podran dur a terme a les mateixes escoles o a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), l’organisme que s’ocupa de gestionar l’escolarització de l’alumnat de la ciutat per les etapes de Primària i Secundària a tots els centres educatius públics i concertats de la ciutat. A l’OME, a més es pot trobar la guia de centres educatius del municipi amb tota la informació educativa de Salou.

Per a més informació sobre les preinscripcions, es pot consultar el web de la Generalitat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Una nova furgoneta d’atestats millorarà el servei de proximitat de la Urbana

Notícia següent

La Policia de Salou substitueix passos elevats per més seguretat i reduir el soroll

Notícies relacionades