Dijous, 25 d'abril de 2024
És notícia

Es renova l’Acord de Càtedra d’Economia Local entre la URV i l’Ajuntament d’Amposta

Avatar photo

La URV i l'Ajuntament d'Amposta han decidit perllongar el conveni que dóna continuïtat a la càtedra d'Economia Local i Regional

L’objectiu principal d’aquest conveni és que la Càtedra d’Economia Local i Regional del campus Terres de l’Ebre de la URV continuï desenvolupant la seua activitat de foment del coneixement al voltant de l’economia local i regional, especialment a les Terres de l’Ebre i el seu teixit productiu, a partir d’una mirada multidisciplinària basada en la formació, recerca i la transferència tecnològica.

El rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Anton Ferré; i l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, han signat una ratificació del conveni per donar continuïtat a la Càtedra d’Economia Local i Regional del campus Terres de l’Ebre.

Amb aquesta renovació del conveni entre totes dues institucions es prorroga dos anys més, fins a l’abril del 2019, i l’Ajuntament d’Amposta es compromet a aportar 10.000 euros anuals per al desenvolupament de les activitats de la Càtedra d’Economia Local i Regional.

Com a institució col·laboradora l’Ajuntament d’Amposta té el dret a nomenar dos representants dins la comissió de seguiment d’aquesta, que en aquesta ocasió són l’alcalde Adam Tomàs, i el regidor Miquel Subirats. Per part de la URV els representants nomenats per a la comissió de seguiment són el director del campus Terres de l’Ebre, Azael Fabregat; i el professor Miquel Àngel Bové, en qualitat de professor. També s’ha designat com a director de la Càtedra, el professor Juan Antonio Duro.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Inverteixen 15MEUR en el Pla de Barris de Sant Genís dels Agudells i la Teixonera

Notícia següent

La Cambra de Lleida ofereix píndoles formatives per a graduats universitaris

Notícies relacionades