fbpx
Divendres, 1 de març de 2024
És notícia

El projecte que contempla una nova rotonda a l’accés a Ivars de Noguera

Avatar photo

Les obres comptaran amb una inversió de 500.000 euros i podran començar la tardor vinent

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, ha presentat avui el projecte d’una nova rotonda per a millorar l’accés cap a lvars de Noguera, acompanyat de l’alcalde del municipi, Josep Magrí. L’actuació consisteix en el tancament de l’actual rotonda partida de l’encreuament entre la C-26 i l’L-903. Gavín ha anunciat que les obres començaran la tardor vinent, amb una inversió prevista de 500.000 euros.
El Departament de Territori i Sostenibilitat està ultimant la redacció del projecte constructiu d’aquesta actuació, que permetrà millorar la canalització i la seguretat del trànsit. Els treballs també inclouran la millora del ferm i la substitució dels junts de dilatació del pont sobre la Noguera Ribagorçana, molt proper a la cruïlla on s’actuarà.
La intersecció que es millorarà té actualment una tipologia de rotonda partida amb predomini dels sentits –est i oest– de la C-26. Té un diàmetre interior aproximat d’uns 25 metres i amplades de calçada als accessos que oscil·len entre els 4 i 5 metres. A l’oest connecta gairebé de forma immediata amb el Pont sobre el riu la Noguera Ribagorçana, al sud hi ha una planta d’àrids, i en la part nord de la rotonda té el seu origen la carretera L-903 d’accés a Ivars de Noguera.
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Un caçador es precipita pel barranc de Lloret a Roquetes

Notícia següent

L’Associació de Dones ‘Les Llobes’ del Vilosell celebra el 25è aniversari

Notícies relacionades