Dilluns, 24 de juny de 2024
És notícia

El programa ‘Salou Actiu’ aposta per la formació i l’entreteniment en aquesta nova temporada d’hivern

Avatar photo

Els cursos i tallers aprofundeixen en la informàtica, en tallers, activitats i en redescobrir Salou

El proper dilluns 2 d’octubre s’obren les inscripcions per a una nova edició del Salou Actiu, el programa d’activitats lúdiques, formatives i culturals que organitza la regidoria de Cultura de cara a la temporada de tardor-hivern.

En aquesta ocasió, es poden trobar les noves tecnologies com internet dia a dia, o Word nivell intermedi. Aquest conjunt de cursos es duran a terme a la sala d’informàtica del centre Atenea amb un màxim d’11 places per curs i amb caràcter gratuït.

Altres tallers i conferències que cal destacar són el taller de biodansa, els balls en línia, el cicle de pintura i cinema, el curs de sardanes, la cartografia històrica de Salou, un taller d’ocells, el taller de miyuki, el taller d’higiene postural a la vida diària, i la inauguració del desè aniversari del campus extens de la URV a Salou.

Així mateix, en aquesta nova edició del programa Salou Actiu també s’aprofundeix en l’àmbit de la llengua catalana cantant i parlant, o amb els aspectes ortogràfics de la nova gramàtica. Recordar que un any més, es farà un curs de gralla exclusiu per als membres que pertanyin alguna de les entitats del municipi.

A més, també s’inclouen diverses visites per tal de descobrir el nostre territori com una visita teatralitzada al jaciment arqueològic de la punta de la cella, una visita a Torredembarra, una visita a l’església Mas d’en Bosch de Cambrils i al Castell de Vilafortuny, una visita a Casa Rubio, i la visita a les bateries dels canons de l’Atalaya de Salou.

La regidora de Cultura, Mª José Rodríguez, ha manifestat que “des de la regidoria de Cultura volem que s’aprengui tot gaudint de les propostes que es recullen en aquest nou programa del Salou Actiu, el qual vol apropar durant els pròxims mesos aquestes noves activitats i tallers a tots els salouencs”.

Pel que fa a les inscripcions als tallers i a les activitats es podran cursar a la mateixa regidoria de Cultura (passadís del TAS) a partir del proper dilluns 2 i fins al dijous 5 d’octubre de 2017, ambdós inclosos amb una inscripció exclusiva per a persones empadronades a Salou. El divendres 6 d’octubre la inscripció serà per a les places vacants i en el cas de no empadronats al municipi de Salou.

Les activitats de l’Antena del Coneixement de la URV, tenen la inscripció oberta a tothom del dilluns 2 al divendres 6 d’octubre de 2017. L’horari és de les 10 h a les 14 h.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Un accident a la N340 deixa un ferit greu

Notícia següent

La imatge d’una Girona que juga a ser la Florència catalana guanya el primer premi del concurs de gots de Fires

Notícies relacionades