Dissabte, 25 de maig de 2024
És notícia

El president de la Generalitat, Quim Torra, inaugura la nova seu de PIMEC Lleida

Avatar photo

L’acte inaugural també ha comptat amb la presència de l’alcalde de Lleida, la consellera d’Empresa i Coneixement, el president de la Diputació de Lleida, el president de PIMEC i el president de PIMEC Lleida, entre altres personalitats

La nova seu de PIMEC Lleida, ubicada a la Rambla Ferran número 8 de la capital del Segrià, ha estat inaugurada aquest passat divendres pel president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, davant la presència de l’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, el president de PIMEC, Josep González, i el president de PIMEC Lleida, Jaume Saltó, entre altres personalitats, autoritats i membres dels òrgans de govern de PIMEC.

Jaume Saltó, president de PIMEC Lleida, ha destacat que l’objectiu de la nova seu és estar més a prop del teixit empresarial i econòmic del territori i tenir més espai per “poder oferir-los formació, jornades interessants i útils, serveis adaptats a les seves necessitats i informació d’interès”. Saltó ha volgut reconèixer la tasca dels empresaris i empresàries que formen la Comissió Executiva de PIMEC Lleida i que treballen pels diferents sectors del territori. En aquest sentit, ha ressaltat especialment el col·lectiu de joves empresaris i empresàries “amb els quals aprenen cada dia”.

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha mostrat el suport de la Paeria a PIMEC i ha manifestat la seva voluntat de “generar un espai de confiança per dinamitzar l’economia lleidatana i, per tant, el teixit empresarial. Lleida ha de ser una ciutat atractiva per atraure inversions i generar ocupació de qualitat i per això cal que sumem per avançar”.

Josep González, president de PIMEC, ha deixat palesa la bona tasca de la comissió executiva de PIMEC Lleida i del seu president “fent que s’escolti la veu de les pimes i dels autònoms de les comarques de Ponent”. González ha posat de manifest la  bona marxa de l’economia catalana  però també de la lleidatana, tot manifestant les assignatures pendents del territori. “En matèria d’infraestructures, cal potenciar l’Aeroport d’Alguaire com a eina logística”.

El president de la Generalitat, Quim Torra, després del descobriment de la placa inaugural, ha volgut destacar les tres línies que treballa el Govern per potenciar la competitivitat del teixit empresarial: “Volem promoure un entorn favorable per a les pimes; assegurar que el model de negoci de les pimes estigui ben preparat, endreçat, es pugui adaptar als nous models de negoci i afavorir la innovació empresarial i, finalment, volem impulsar nous motors de l’economia que poden beneficiar les empreses com la  transformació digital, l’economia circular o l’eficiència energètica”.

El nou espai de la patronal és més gran i funcional que l’anterior i permetrà oferir una millor atenció al soci, així com organitzar més activitats d’interès empresarial. Les noves instal·lacions disposen de gairebé 500 metres quadrats repartits en dues plantes, on també hi ha una sala d’actes amb capacitat per a 60 persones i una altra sala dedicada a la formació de les pimes. Tot plegat en una aposta ferma per dinamitzar el teixit empresarial de les comarques lleidatanes.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Recepció a l’Ajuntament de Lleida a una delegació d’alcaldes búlgars

Notícia següent

ERC-Avancem demana a Larrosa que la Paeria s’adhereixi a la investigació de les càrregues policials de l’1-O

Notícies relacionades