Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

El polèmic restaurant vegà de Tarragona es defensa davant les crítiques

Avatar photo

El restaurant vegà pretén mostrar el seu afecte i respecte cap als nadons i les famílies

El restaurant Vergel ha assegurat, en vers la gran polèmica sorgida a Tarragona, que les normes establertes al seu local no són ni discriminatòries, ni excloents, ni denigrants. Així ho han expressat els propietaris a través d’un comunicat de premsa, els quals han volgut fer front a la notòria difusió mediàtica que va tenir la notícia de què havien expulsat a una mare per alimentar el seu nadó amb un biberó que contenia llet, la qual no era ni de la mateixa mare ni d’origen vegà. Els fets es van donar a conèixer per la web de TripAdvisor i van generar tot un seguit d’opinions al respecte.

El Vergel ha precisat que no admeten el consum de lactants de llet de procedència animal, fet que s’adverteix a l’entrada del local i en efectuar les reserves telefòniques. No obstant això, sí que accepten la lactància materna. D’aquesta manera, els propietaris volen mostrar el seu respecte amb els clients.

També han volgut remarcar que és fals que hagin expulsat a alguna persona del restaurant i que mai han pres cap mesura contra els qui han ignorat les seves normes. Així doncs, asseguren que mai han fet ús del dret d’admissió, ni han prohibit l’entrada o convidat a marxar a ningú. A més, destaquen que no exclouen als minusvàlids, sinó que desplacen taules al pis inferior amb la finalitat d’atendre’ls millor; i que no es consideren abanderats de cap causa ni jutgen a ningú pel tipus d’alimentació dels seus fills. Han afirmat que respecten el dret de cadascú de mantenir les seves pròpies opinions.

Davant del succeït, demanen llibertat i respecte per a establir al seu restaurant les normes que creguin convenients; les quals consideren que no han estat discriminatòries, excloents o denigrants. Han conclòs dient que disposen de trones, cadiretes altes, pintures, llibres per a acolorir i jocs de taula per a nens; fet que consideren una mostra del seu afecte i respecte cap als nadons i les famílies.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Es demostra que el GPS és un aliat per als cuidadors de malalts d’alzheimer a Llagostera

Notícia següent

Nous dispositius d’inserció sociolaboral per reduir l’índex d’atur al Baix Ebre

Notícies relacionades