Dimarts, 28 de maig de 2024
És notícia

El Partit Popular de Tarragona valora positivament la feina feta durant el mandat

Avatar photo

"Hem aconseguit l'objectiu de deixar una Tarragona millor que la del 2016"

Josep Acero, Inma Rodríguez, José Luis Martín i Elisa Vedrina durant el balanç. Foto: Laura V-M.

El Partit Popular de Tarragona valora positivament la feina feta durant el mandat “gràcies a l’estabilitat que ha tingut el govern que ens ha permès treballar per la ciutat, tirar endavant projectes i recuperar la capacitat inversora”, així ho ha esmentat el primer tinent d’alcalde a l’Ajuntament de Tarragona, José Luis Martín. El qual ha afirmat que durant la legislatura han aconseguit el seu objectiu, “que la Tarragona del 2019 sigui millor que la del 2016”.

El responsable de les àrees de Presidència i Espais Públics ha dit que en aquest mandat l’aposta per la millora de l’espai públic ha tingut com a eixos importants la remodelació de zones verdes i parcs infantils, i l’aposta per un enllumenat públic més eficient que confia en la tecnologia LED. En aquest darrer àmbit, properament es durà a terme una actuació integral en més 1.066 punts a Bonavista. També ha recordat que aquest 2019 Tarragona compta per primer cop amb pressupostos participatius i el rècord d’actuacions de la Brigada d’Intervenció Ràpida.

La consellera d’Esports, Elisa Vedrina, ha esmentat que des de la conselleria “hem convertit Tarragona en una ciutat de referència en la pràctica esportiva per a totes les edats, alhora que hem començat a situar com a pol d’atracció les nostres instal·lacions”. I que això ha estat possible gràcies al model de gestió del qual Vedrina s’ha mostrat orgullosa pel fet de ser “més eficient, més transparent i més equitatiu”. Durant aquest 2019 hi haurà més de 600.000 euros en inversions destinades a la renovació de la cobertura del pavelló de SPiSP, la climatització de la piscina Sylvia Fontana o les millores en camps de futbol municipals, entre d’altres. També ha parlat de la importància de posar al servei de Tarragona les noves instal·lacions esportives de la ciutat, com els parcs biosaludables o el Complex Esportiu de Campclar.

D’altra banda, la consellera de Turisme, Inma Rodríguez, ha definit la seva àrea com a estratègica pel futur de Tarragona, ja que ha assolit xifres turístiques de rècord, incrementant el pressupost en més d’un 70% respecte al 2015. Ha destacat la campanya mundial “Spain is part of you”, la campanya audiovisual “Tarragona, un secret al mediterrani”, i la divulgació del patrimoni amb l’app IMAGEEN, que posa per primera vegada la tecnologia, la innovació i la investigació al servei dels visitants. Rodríguez ha conclòs dient que “Tarragona és una ciutat viva i dinàmica, que valora el seu patrimoni i està compromesa amb el turisme accessible”.

Per finalitzar, el conseller de Mobilitat i Protecció Civil, Josep Acero, ha qualificat de mesura estrella el fet de rebaixar les tarifes dels aparcaments municipals, amb un màxim de 5,50 euros al dia. També ha destacat la construcció dels nous aparcaments dissuasius al passeig de la Independència i a la N340. Pel que fa a la mobilitat sostenible, Acero esmenta la instal·lació de 12 punts de recàrrega de vehicles elèctrics en superfície i la millora en seguretat amb la incorporació de radars pedagògics. El conseller ha explicat que “després de molts anys obsolets, hem posat tots els plans de protecció al dia i podem dir que Tarragona és ara una ciutat millor preparada davant possibles riscos”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La URV organitza unes jornades de portes obertes

Notícia següent

Mor Joan Llort, perpetuador de les festes

Notícies relacionades