fbpx
Dissabte, 2 de març de 2024
És notícia

El Museu de L’Hospitalet de Llobregat reobre el 25 de juny

Avatar photo

S’han senyalitzat circuits per visitar les exposicions i facilitar el distanciament físic

Museu de l’Hospitalet de Llobregat.

El Museu de L’Hospitalet obre les sales per a les visites a les exposicions el pròxim dijous, 25 de juny. El Museu, com la resta d’equipaments culturals, va tancar el 13 de març a causa de l’alerta sanitària per la Covid-19. Ara, recupera una part de l’activitat.

Es podran visitar les exposicions permanents “Color, forma i volum”, el conjunt de retaules de l’antiga església de Santa Eulàlia de Mèrida; “L’Hospitalet: un indret, una història”, al voltant de l’evolució de la ciutat des de 1890, i “L’Hospitalet i la memòria democràtica”, que recorda la lluita antifranquista i per la consecució de la democràcia, instal·lades a Casa Espanya i l’Harmonia.

També es podrà visitar l’exposició temporal “L’art del Macabich”, dedicada al dibuixant de còmics, il·lustrador, pintor i escultor de la ciutat Jordi Macabich, inaugurada pocs dies abans del confinament a l’Harmonia.

En compliment de les mesures de seguretat, s’han senyalitzat circuits al terra amb camins d’anada i tornada per facilitar el distanciament físic a l’interior dels equipaments.

Els horaris del Museu seran, de dimarts a divendres, de 17 a 20 hores, i els dissabtes i diumenges d’11 a 14 hores. Dilluns romandrà tancat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Prorroguen fins al 30 de juny la restricció de viatges de fora de la UE

Notícia següent

Reobren les oficines de Districte de Badalona per a les gestions de la Targeta Rosa

Notícies relacionades