L’onzena edició d’El Gran Recapte ha recollit més de 500.000 quilos d’aliments a la demarcació de Tarragona, segons les primeres estimacions dels organitzadors. La llet, l’oli i les conserves són els productes que més s’han donat i Tarragona, Reus i Tortosa, les ciutats que encapçalen les donacions. En aquesta ocasió, hi han participat 4.500 voluntaris repartits en més de 400 punts de recollida. El portaveu del Banc dels Aliments a les comarques de Tarragona i l’Ebre, Òscar Ologaray, ha qualificat “d’èxit” la recaptació i ha celebrat la resposta de la ciutadania i dels voluntaris. A la vegada, Ologaray ha fet una crida perquè l’organització no té prou voluntaris per classificar els productes recollits als magatzems de Tarragona i Reus durant la pròxima setmana.
Notícies relacionades
“Com elaborar un pla d’innovació a la meva empresa”, nou taller a Reus
Amb l’objectiu de donar resposta i promoure noves accions que ajudin a l’enfortiment del teixit econòmic, adequades a…
El brot que va intoxicar a infants a Calafell va ser pel mal estat del menjar
L’Agència de Protecció de la Salut de Catalunya ha conclòs que el brot lleu que van patir 44…
Blanes renovarà diumenge el Vot de Vila a l’Aplec de Sant Rafel, una tradició que es manté des de l’any 1795
El diumenge 22 d’octubre Blanes reviurà una de les tradicions més nostrades i longeves amb què compta aquest…